AUTO

Ferrari 458, in cursa de 24 ore de la Le Mans

Ferrari 458 Italia a terminat pe locul 2 în cea de-a 79-a ediţie a cursei de 24 ore de la Le Mans. Cursa a fost una din cele mai spectaculoase din ultimii ani și a reprezentat o bătălie la cel mai înalt nivel între constructorii de automobile. Lotus Evora a surprins specialiștii prin fiabilitatea exemplară după ce a terminat cursa fără nici o problemă tehnică.
Ferrari, Lotus, Corvette, Porsche, BMW, Aston Martin, Ford au fost mărcile prezente la start în categoria GTE Pro, ce s-au întrecut pe durata a 24 de ore în cadrul celei mai vestite curse de anduranţă din lume.

Ferrari 458 Italia
Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia GT, noua armă a Competizione Clienti, a fost una din favoritele la victoria în categoria GTE-Pro. Pilotată de foștii piloți de Formula 1 Giancarlo Fisichella, Gimmi Bruni și Toni Vilander, bolidul echipei AF Corse, susținută oficial de uzina de la Maranello a încheiat cursa de locul 2 după ce s-a aflat pe primul loc în timpul dimineții și timp de câteva ore.
Modelul Lotus Evora, dezvoltat de Grupul Lotus în parteneriat cu echipa oficială JetAlliance a încheiat cursa pe locul 7 al categoriei GTE-Pro. Modelul, recent apărut pe circuite a dat dovadă de o fiabilitate exemplară, inginerii uzinei Lotus fiind foarte mulțumiți de rezistența și de performanța componentelor mașinii supuse unor solicitări extreme pe durata a 24 de ore.
Canalul de televiziune Eurosport, care a transmis cursa în direct a oferit celui mai fidel telespectator un cadou inedit, din partea companiei Forza Rossa, reprezentantul oficial al mărcilor Lotus și Ferrari în România. Astfel, câștigătorul cadoului va petrece o după-amiază în compania personalului de la Lotus, acest lucru incluzând o plimbare cu modelul Lotus Elise și un prânz la Restaurantul Forza Rossa Caffe. Câștigătorul va primi și un cadou de la Lotus constând într-o șepcuță oficială și o macheta 1:18 Lotus Evora.

Despre Forza Rossa

Forza Rossa este una dintre unul din liderii în industria auto din regiune. Reputaţia companiei se datorează echipei de profesionişti, dedicaţi şi cu viziune asupra aşteptărilor şi exigenţelor clienţilor.
Forza Rossa operează ca unic importator Ferrari pe piaţa românească precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Grupul Forza Rossa are de asemenea în portofoliu Ferrari Store, de pe Calea Victoriei şi Restaurantul Forza Rossa Caffe – singura locaţie din România şi din Sud-Estul Europei care propune clienţilor săi combinaţii spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design şi de gastronomie moleculară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *