LifeStyle

Ferdinando Fama lanseaza noile colectii de invitatii si marturii nunta 2008

Ferdinando Fama lanseaza cu ocazia EXPOMARIAGE, cel mai important targ de profil, noile colectii de invitatii si accesorii nunta pentru sezonul 2008.

Incepand cu acest an gama de produse distribuite pe piata romaneasca se diversifica cu modele inedite de marturii si cadouri pentru diverse ocazii cum ar fi Ziua Sf. Valentin, Paste sau Ziua Mamei. De asemenea veti putea regasi cele mai frumoase si elegante cutii pentru ceremonii speciale cum sunt nuntile si botezurile.

Oferta noastra cuprinde cutii de diverse dimensiuni pentru cadouri, funde asortate, saculeti din organza sau satin si accesorii de cea mai buna calitate importate de la firme cu prestigiu si experienta indelungata in domeniu.

De peste 30 de ani si 3 generatii avem grija ca fiecare eveniment in parte sa fie ‘anuntat’ asa cum se cuvine, printr-o invitatie unica si originala, motiv pentru care, astazi suntem lideri in industria invitatiilor pentru nunta, botez, aniversare sau alte evenimente importante.

Noile colectii pentru 2008: “I love You”, “Fantasy”, “New Classic Line 6” cuprind peste 250 de invitatii cu modele variind de la cele traditionale si formale pana la modele contemporane, comice si trendy. Invitatiile sunt accesorizate cu carduri de confirmare/multumire, meniuri, place-carduri, bomboniere si plicuri realizate in ton cu invitatia.

Noile colectii de produse vor fi prezentate cu ocazia EXPOMARIAGE care va avea loc in perioada 1-3 Februarie 2008 la JW Marriott Grand Hotel, standul 125.

Ferdinando Fama este o companie italieneasca cu o experienta de peste 30 ani in productia de invitatii de nunta si accesorii, invitatii de botez, felicitari de Craciun sau pentru diverse evenimente importante. Materialele folosite (papirus, cartoane cu intarsii de flori naturale, etc), tehnicile evoluate de design si aplicare a diverselor texturi si accesorii si modul original de personalizare abordat ne recomanda ca unul dintre cei mai importanti jucatori de piata europeana de profil.

021 312 21 93
0729 131 814
www.ferdinandofama.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *