Stiri

Ferdinando Fama: invitatii si accesorii nunta pentru 2010

Ferdinando Fama, lider la nivel european in domeniul producerii si distributiei de invitatii si felicitari pentru diverse evenimente lanseaza noile colectii de invitatii si accesorii nunta pentru sezonul 2010, colectii ce imbina design-ul clasic cu tendintele noi in design-ul de papetarie. Cu siguranta invitatia de nunta nu este doar o simpla hartie pe care sunt mentionate informatii despre eveniment, ci ea transmite stilul, personalitatea si asteptarile mirilor de la petrecerea ce va urma. O invitatie frumoasa, cu un font elegant si o imprimare de calitate va deveni o mica “opera de arta” care va fi pastrata ca o amintire placuta a nuntii.

De peste 30 de ani si 3 generatii avem grija ca fiecare eveniment in parte sa fie “anuntat” asa cum se cuvine, printr-o invitatie unica si originala, motiv pentru care, astazi suntem lideri in industria invitatiilor pentru nunta, botez, aniversare sau alte evenimente importante.

Noile colectii pentru 2010: “I love You”, “Fantasy”, “New Classic Line 7” cuprind peste 250 de invitatii cu modele variind de la cele traditionale si formale pana la modele contemporane, comice si trendy. Teme precum “Nunta la Palat”, baroc, marin sau rustic sunt acoperite prin gama de invitatii de nunta pe care o prezentam in acest an.
Invitatiile sunt accesorizate cu carduri de confirmare/multumire, meniuri, place-carduri, bomboniere si plicuri realizate in ton cu invitatia.

Gama de materiale din care sunt realizate invitatiile cuprinde cartoane fine mate sau sidefate, cartoane cu aspect si textura catifelata, hartie lucrata manual dupa proceduri originale, hartie 100% reciclata, dantela sau catifea.

Pentru personalizare invitatiilor folosim atat tehnicile clasice (serigrafie) cat si tehnicile speciale de personalizare a initialelor mirilor sau a intregului text in relief auriu, argintiu, bronz, perla sau personalizarea in termorelief care innobileaza cu adevarat orice model de invitatie nunta.

Noile modele sunt disponibile on-line pe site-ul nostru dedicat www.ferdinandofama.ro

Ferdinando Fama este o companie italieneasca cu o experienta de peste 30 ani in productia de invitatii de nunta si accesorii, invitatii de botez, felicitari de Craciun sau pentru diverse evenimente importante. Materialele folosite (papirus, cartoane cu intarsii de flori naturale, etc), tehnicile evoluate de design si aplicare a diverselor texturi si modul original de personalizare abordat ne recomanda ca unul dintre cei mai importanti jucatori de piata europeana de profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *