Evenimente

Felicitari de Pasti 2009, o oferta offline

Felicitari de Pasti 2009, instrumente de scris, agende si calendare personalizate la cele mai bune preturi Cu ocazia sarbatorilor de Pasti, Graffco a relansat din timp magazinul virtual de felicitari de Pasti, calendare, agende si instrumente de scris personalizate. Oua de Pasti traditionale sau de diferite culori, incondeiate, miei, iepurasi sau ornamente de Pasti, sunt doar cateva din elementele ce fac parte din design-ul felicitarilor. Astfel, orice mesaj doriti sa transmiteti, in scris sau prin imagini, familiei sau partenerilor de afaceri, va invitam sa alegeti dintr-o gama larga de felicitari personalizate si mesaje gata facute.

Shop-ul Graffco de felicitari si obiecte personalizate este actualizat continuu cu produse si concepte noi: materiale promotionale, felicitari sau calendare. Preturile afisate includ TVA si, in special, pretul de personalizare al produsului.

Mai mult? Pentru cei care ne aleg din timp, pot opta pentru personalizare 100% la costuri minime. De asemenea puteti opta pentru felicitarile pretiparite, livrarea acestora facandu-se intr-un timp mai scurt si direct din stoc.

Pentru mai multe detalii contactati-ne la numarul 0256 289 105 sau vizitati noul magazin online: www.felicitari-de-paste.graffco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *