MUZICA

Felicia va aduce cadou slagarele Angelei Similea

Revista Felicia va ofera joi, 13 august, un nou dar deosebit din colectia Angela Similea. Albumul “Anii ’80 – volumul III” include 20 dintre cele mai indragite melodii lansate de “Doamna muzicii romanesti”. “Trenul galben fara cai”, “Iubeste-ma de-ti plac asa cum sunt”, “De ce te uiti la mine”, “De singuratate” sau “Casa mea” sunt doar cateva dintre slagarele de neuitat pe care le veti regasi pe CD-ul produs de OVO Music si oferit de Revista Felicia, in data de 13 august.
Pachetul revista + CD “ Anii ’80 – volumul III” costa 7 lei si se distribuie impreuna cu editia din 13 august (numarul 160) a Feliciei.

Melodiile de pe acest album apartin unora dintre cei mai mari compozitori romani: Ion Cristinoiu, Marius Teicu, Marcel Dragomir, Jolt Kerestely, Temistocle Popa. De altfel, de-a lungul carierei sale, Angela Similea a colaborat cu cei mai reputati compozitori, transformand creatiile acestora in slagare pentru toate generatiile. A lansat numeroase albume, printre care “Un albastru infinit” (1978), Nufarul alb (1983), “Nu-mi lua iubirea” (1987), “De dragul tau” (1989), “Colinde si cantece de Craciun” (2001) sau “Nostalgie” (2004). Anul trecut a daruit inca doua noi albume primite foarte calduros de admiratorii sai: “De dragul tau”, album de duete si -”Nostalgie”, primul albmul de autor.

Angela Similea a avut numeroase turnee, atat in tara, cat si in strainatate, a jucat in muzicaluri (“Corina”, “Adio, femei”) si a avut rolul principal in comedia “Ramasagul”, regizata de Ion Popescu Gopo.

Sursa: Financiarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *