Vedete

Fatboy Slim: ma simt in Romania ca la Ibiza

Atmosfera hot si cei peste 20.000 de fani veniti la mega-evenimentul The Mission Dance Weekend l-au facut pe Fatboy Slim sa se simta la Navodari ca la… Ibiza! DJ-ita Oana Tache de la ProFM DANCE si MTV a alergat la mare pentru a-i smulge cateva secrete lui Fatboy Slim si a obtinut de la el marturisiri intr-un interviu in exclusivitate pentru ProFM DANCE. “Am vazut ca oamenilor de aici chiar le place muzica buna si stiu sa petreaca”, a remarcat DJ-ul, surprins de avalansa de spectatori care, timp de doua zile, i-au ascultat pe cei mai tari creatori de sound-uri din lume. “Trebuie sa recunosc: cand am venit aici am vazut soarele si plaja si mi-am amintit de Ibiza si de Brazilia…”, a spus el.

In legatura cu muzica sa, Norman Cook, aka Fatboy Slim, a declarat pentru ascultatorii bucuresteni de pe 89.5 FM ca recurge la tehnologia de ultima ora doar atunci cand este neaparat nevoie: “Inca prefer platanele, dar le folosesc prin laptop, care ma ajuta la randul lui cu vizualul. Tehnologia afecteaza muzica atat in bine, cat si in rau. In bine pentru ca permite celor care au talent sa creeze fara sa ceara bani caselor de productie, iar in rau pentru ca oricine poate sa scoata un album dance prost.”.

In plus, el a afirmat ca The Brighton Port Authority, un proiect la care lucreaza de 20 de ani, ar putea fi in curand lansat pe piata. Totusi, indiferent de celelalte proiecte in care este implicat, Norman nu va renunta la “Fatboy Slim”, infirmand inca o data zvonurile potrivit carora isi va schimba numele de scena. “Voi fi Fatboy Slim pana voi muri.”, spune el.
Prin intermediul ProFM DANCE, Norman Cook si-a asigurat fanii ca la toate show-rile sale vor fi intampinati de un val puternic de distractie. “E job-ul meu sa am atata energie. Meseria mea este de entertainer! Ma distrez mai tare ca toata lumea, imi place la nebunie ceea ce fac!”, a declarat Fatboy Slim in interviul acordat ProFM DANCE, interviu care se poate asculta online si pe www.profmdance.ro.

www.profmdance.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *