Evenimente

FASHION FRIDAYS la River Deck

Fashion Fridays te provoaca sa porti vara cu stil.
Vineri, 8 iulie, ora 21, terasa River Deck.

Showurile de moda de vineri seara, revin in Timisoara.

Incepand cu data de 8 iulie, terasa River Deck va fi gazda a trei editii noi de moda pur romaneasca, in care designeri cunoscuti publicului isi vor expune colectiile din sezonul de vara 2011.

Fashion Fridays – un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor. Un eveniment care aduce impreuna designerii din Bucuresti si Timisoara.

Cea dintai editie aduce pe podium colectiile create de Mirela Diaconu, M12 si Elena Popescu. Accesoriile vestimentatiilor sunt semnate de Essenza. In cadrul evenimentului va putea fi admirata si o serie de fotografii expuse de Andrei Enulescu (Bilootza).

Colectia Mirelei Diaconu, SOUL PRINTS, a fost lansata in data de 9 mai la Athenee Hilton Palace Bucuresti. Amprentele sufletesti sunt transpuse intr-o forma unica, feminina si surprinzatoare: “Primele secunde din momentul cand deschizi ochii dimineata si trezirea efectiva sunt clipele cand amprentele sufletului sunt perfect vizibile…apoi, totul se pierde in zi… Este cel mai minunat sentiment, cand totul este posibil, cand diferenta dintre realitate si fictiune este insesizabila…”, declara designerul.

Elena Popescu aduce pe scena o colectie noua, special creata pentru Fashion Fridays. ROSE este o colectie de vara, destinata femeii romantice, plina de puritate si feminitate; cuprinde tinute din materiale vaporoase, organza si matase naturala 100%,cu linii de croi simple si volume ample.Culorile predominante sunt: portocaliu, alb, lila, turqoise, coral.Intreaga colectie este definita de mai multe modele de trandafiri stilizati, hand-made.

MunuDoi este un duo creativ, care ofera un “nonconformism comercial” si vine in intampinarea consumatorului cu serii limitate de produse, pentru a-l elibera in primul rand de banalitatea conventionalului şi de monotonia stereotipurilor. Colectia EASE se pozitioneaza intr-un mediu steril, curat, unde nu exista gravitatie. Personajul pluteste intre lumi, intr-un univers ambiguu, cu decupaje, care marcheaza iesiri, scapari; cu linii redate de paspoale ce sunt de fapt trecerile, puntile; cu bile, care devin usoare, sfidand gravitatia. Colectia este construita conform unui puzzle-concept bazat pe deconstructia formei, un puzzle haotic, nerezolvabil, in care decupajele sunt completate cu forme noi, straine, parti din alt puzzle, in care imaginea finala este una neasteptata. In ceea ce priveste cromatica, culorile predominante – turquoise-ul, orange-ul, si rozul piersica sunt estompate de griuri colorate si negru, iar printurile grafice completeaza aspectul minimal al colectiei.

Stylingul modelelor va fi asigurat de Nick (hair stylist) si Diana Florea (make up artist).

Fashion Fridays te provoaca sa porti vara cu stil!

8 iulie, ora 21

Terasa River Deck (Bulevardul Vasile Parvan, nr 5)

www.artitude.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *