LifeStyle

Fashion East Fair de la Amigo

Platforma Fashioneast.ro organizeaza targul de moda Fashion East Fair, la care isi vor expune, prezenta si vinde creatiile designeri underground de haine, pantofi si accesorii din Romania.

Fashion East Fair aduce peste 33 de designeri autohtoni care vor prezenta creatiile lor unicat, un make up artist si un hair stylist de renume international. Unul dintre criteriile cele mai importante in selectia participantilor a fost originalitatea si inventivitatea propriei viziuni asupra materialului, taieturilor, cusaturilor, capacitatea de a remixa elemente din alte culturi (cultura de clubbing, subculturi adiacente jocurilor pe computer si alte zone din acest fel, ba chiar elemente din vestimentatia preotilor au fost reinterpretate si recontextualizate de cativa artisti timisoreni) Totodata am remarcat atitudinea lipsita de mimetism, stereotipii sau complexe fata de propriile creatii. A fost incurajata, in mod special, participarea designerilor mai putin cunoscuti, care fac doar piese unicat, lucrate manual, fara a le fi introdus intr-un circuit de distributie si promovare clasic.

Targul se va desfasura pe 8 decembrie 2007, in clubul-restaurant ”La Scena”, situat pe strada Calea Calarasilor nr. 55, sector 3, Bucuresti. Intrarea costa 10 ron, din care 6 ron reprezinta bon de consumatie.

Amigo lanseaza platforma de stil, moda si cultura vestimentara fashioneast.ro, odata cu introducerea pe piata a cafelei solubile Amigo Chic. ”Ne dorim ca aceasta platforma sa nu aiba doar un rol informativ si de divertisment. Prin actiunile desfasurate in cadrul Fashion East ne propunem sa cream un context in care publicul, designerii, jurnalistii, criticii sau pur si simplu pasionatii de moda sa interactioneze intr-un mod constructiv. Incercam, in acest fel, sa promovam valorile culturii urbane in Romania, sa atragem creativi din alte zone, cum ar fi arte plastice sau design spre moda si sa cultivam interesul publicului pentru moda si stil. Speram ca acest targ sa se desfasoare cu regularitate si sa se transforme, in scurt timp, intr-o traditie”, spune Simon Borwell, Marketing & Sales Director Panfoods Romania.

Vizitatorii Fashion East Fair vor putea cumpara sau admira haine selfmade, second-hand, pantofi, jucarii urbane, instalatii textile si multe alte perspective artistice asupra zonei fashion.

In cadrul acestui eveniment Fashion East Fair are ca invitati speciali un hair stylist din Berlin, un DJ londonez si un make-up artist roman. Pentru mai multe detalii despre targ, cat si lista de invitati, accesati documentul din atasament.

Amigo organizeaza un targ de moda odata la trei luni. Astfel, cautarea designerilor continua! Cei care doresc sa se inscrie la targurile viitoare, pot trimite un e-mail la adresa chichunt@f-east.ro.

Despre Amigo

Cafeaua solubila Amigo este rezultatul a peste doua secole de traditie in cultivarea si prepararea cafelei, traditie care a castigat prestigiul de care se bucura in intreaga lume Grupul Iguacu, originar din Brazilia.

In Romania, Amigo are o traditie de peste 25 de ani, ca marca a companiei Cia. Iguacu de Cafe Soluvel, parte a Grupului Iguacu. Introdusa pe piata romaneasca in 1982, Amigo a fost pana in 1989 singura marca de cafea solubila existenta pe rafturile magazinelor autohtone. Amigo are in prezent o cota de piata de 27%, care o pozitioneaza printre liderii pietei de cafea din Romania.

Despre Fashion East

FashionEast (www.f-east.ro), lansat in luna noiembrie a.c, este o revista lunara on-line orientata catre tendintele si particularitatile modei din Romania atat la nivel de stiri cat si la nivel de analiza, comentariu si ilustrare.
Reportajele noastre ating subiecte precum street fashion, designeri romani, magazine chic incluzand poze, prezentare, adresa, provocarea stilistului si interviuri cu trend setteri, oameni trendy.

Miruna Amza
PR & Marketing Manager
SECTOR 7
Str. Coltei Nr.3, Sector 1
Bucuresti

Tel/Fax : 021 315.24.36
E-mail: miruna@s7.ro
www.f-east.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *