FILME

Fargo – serial original pe AMC

AMC Networks International – Central Europe (AMCNI CE) a semnat un contract pe multiple pieţe pentru serialul Fargo, câştigătorul a trei premii Emmy. Sub acest contract, cel mai nou post TV de seriale şi filme al companiei, AMC, va deveni prima televiziune pe cablu, din mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, care va difuza în exclusivitate şi în premieră primul şi al doilea sezon din serial. Fargo a avut parte de vaste aprecieri din partea criticilor la nivel mondial în acest an, iar primul sezon va debuta la AMC din 28 ianuarie 2015.

AMCNI CE este un distribuitor de televiziuni de sport, infotainment, copii şi filme în mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est. AMCNI CE aduce telespectatorilor AMC sinonimele brandului însuşi: seriale originale şi filme de calitate. Lansarea mult-aclamatului Fargo va face ca AMC să-şi întărească poziţia de televiziune emblematică în cadrul companiei şi de alegere puternică la nivel mondial în rândul iubitorilor de filme şi seriale.

„Suntem încântaţi să putem difuza serialul extrem de popular Fargo, lucrăm continuu pentru a ne asigura că mixul nostru puternic de seriale şi filme de calitate este savurat de o audienţă tot mai mare din regiunea Europei Centrale şi de Est” – a declarat Levente B. Malnay, CEO al AMCNI CE.

AMC va difuza în premieră primul sezon din Fargo din 28 ianuarie 2015. Când cel de-al doilea sezon va fi disponibil anul viitor, contractul în vigoare îi conferă companiei AMCNI CE drepturile exclusive de difuzare pentru teritoriile sale din Europa Centrală şi de Est.

Fargo

O adaptare a filmului premiat cu Oscar, serialul Fargo (2014) dispune de o poveste cu totul nouă de genul “true crime” şi urmăreşte un caz cu personaje noi, toate însă transmiţând marca de umor, crimă și atmosfera din Minnesota, care au făcut din film un clasic de durată. În serial, un vagabond pe nume Lorne Malvo sosește în micul oraş Minnesota și influențează populația cu răutatea și violența lui, inclusiv pe un agent de asigurări Lester Nygaard.
Serialul premiat cu Emmy îi are în distribuţie pe Billy Bob Thorton, Martin Freeman, Colin Hanks şi Allison Tolman. Sezonul are 10 episoade scrise de Noah Hawley (“The Unusuals”) şi îi are ca producători executivi pe câştigătorii premiului Oscar, fraţii Coen („Fargo”, „The Big Lebowski”) împreună cu Warren Littlefield (tot din “The Unusuals”).
În SUA primul sezon a debutat pe FX în 2014. Fargo se va întoarce cu al doilea sezon în 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *