FILME

O familie de politisti, sezonul 2

În cel de al doilea sezon al serialului O familie de polițiști, care va fi difuzat în premieră la Universal Channel începând de duminică, 7 octombrie, cu câte două episoade, de la 19:00 și de la 20:00, familia Reagan continuă să înfrunte atât propriile sale probleme, cât și pe cele din poliție.
În debutul sezonul al doilea, după ce un susținător al primarului ales este găsit mort, Frank e pus într-o situație dificilă, deoarece primarul dorește ca poliția să declare că a fost un act de violență întâmplător. Între timp, Jamie lucrează sub acoperire. El merge la un bar, unde se întâlnește cu un patron care-i trezește suspiciuni.
În noul sezon apar mulți invitați speciali, printre care Tony Bennett și Carrie Underwood, Kelli O’Hara (nominalizată la Premiul Tony), Cassidy Gifford (fiica lui Kathie Lee Gifford) și alții.
O familie de polițiști (Blue Bloods) este un serial despre o familie de generații de polițiști, a căror datorie este aplicarea legii în New York. Frank Reagan e Comisarul Poliției din New York, aflându-se atât la conducerea departamentelor de poliție, cât și a familiei Reagan. Frank reușește să conducă forțele de poliție cu aceeași diplomație cu care are grijă și de familia lui, chiar și atunci când trebuie să se confrunte cu politicieni care nu-l lasă în pace pe curajosul său tată, Henry, nici acum, când acesta s-a retras din activitate.
Un motiv de mândrie și îngrijorare pentru Frank este fiul lui cel mare, Danny, un detectiv foarte bun, familist convins și veteran al războiului din Irak. Adesea, Danny folosește metode nonconformiste pentru rezolvarea cazurilor, alături de detectivul Jackie Curatola, partenera lui loială. Erin și Linda sunt femeile din familia Reagan. Erin e Procuror Adjunct și adesea este, din punct de vedere legal, între frații și tatăl ei, și, de asemenea, e mama singură a unei adolescente, Nicky. Linda este soția lui Danny, pe care îl sprijină în tot ceea ce face. Jamie, cel mai tânăr din familia Reagan, a absolvit Dreptul la Harvard, dar a renunțat la o carieră în acest domeniu și s-a alăturat tradiției familiei, devenind polițist începător.
Nu piedeți primele două episoade din O FAMILIE DE POLIȚIȘTI, sezonul 2, în premieră la Universal Channel, duminică, 7 octombrie, de la 19:00 și 20:00! Câte două episoade ale serialului vor fi difuzate în fiecare duminică, de la aceleași ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *