Despre copii

Fabrica Iepurasilor la Hotel Caro

Hotel Caro organizează în perioada 7-22 aprilie 2012 al doilea eveniment din seria Fabrica… de această dată cu participarea Iepuraşilor.

Fabrica Iepuraşilor continuă tradiţia lansată de Hotel Caro în 2009 prin Fabrica Spiriduşilor şi propune de această dată copiilor şi adulţilor o călătorie printre mai multe ateliere de creativitate şi aptitudini, cu un pronunţat caracter educativ şi de divertisment.

Copiii au la dispoziţie un număr de 18 ateliere, cu 50% mai multe decât la precedenta ediţie, iar evenimentul va avea o durată mai mare decât în 2009, ajungând în acest an la 15 zile.

De-a lungul acestei perioade, se vor desfăşura activităţi din zone de preocupări diverse, după cum urmează:bucătărie/patiserie, roata olarului, figurine de colorat, confecţii jucării de pluş, machete de trenuleţe, asamblare de bijuterii, încondeiere de ouă de Paşti, croitorie, gătit. Durata atelierelor este de 20 – 30 minute, iar în timp ce copiii vor participa la aceste activităţi, adulţii pot savura produse specifice perioadei pascale, în spaţiile special amenajate pentru acest scop.

Fabrica Iepuraşilor va fi deschisă de lunea până vinerea între orele 13.00 -21.00, iar în week-end între 10.00 -18.00, cu excepţia zilei de 15 aprilie 2012.

Un element de noutate al acestei ediţii a evenimentului este faptul că o parte din produsele realizate de participanţi, ca şi unele accesorii sau instrumente vor putea fi păstrate, ca semn al participării la atelierele respective.

Moneda de lucru în Fabrica Iepuraşilor va fi Iepuronul, care va asigura accesul la jocuri şi activităţi, precum şi achiziţionarea a diferite produse, în incinta fabricii. Rata de schimb este de 1 Iepuron pentru 5lei.

Alături de organizatorul – Hotel Caro – se găsesc pentru această ediţie a Fabricii Iepuraşilor parteneri instituţionali cum sunt: SMURD, Primaria Sector 2, Brigada de Politie Rutiera, Inspectoratul General in Aviatie. Împreună, se vor asigura că toţi vizitatorii Fabricii Iepuraşilor se vor simţi bineveniţi şi îi vor susţine în construirea tradiţiei organizării acestui tip de eveniment unic în Bucureşti.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *