Despre copii

Fabrica de burete, sâmbătă, 24 mai şi duminică, 25 mai, la Muzeul Naţional de Geologie

Muzeul Naţional de Geologie desfăşoară sâmbătă, 24 mai şi duminică, 25 mai, ultimele întâlniri din cadrul programului “Fabrica de îndemânare”. În ultimul modul din acest program copiii vor lucra cu o altă materie primă, şi anume cu buretele, din care vor învăţa să îşi confecţioneze diverse produse.

Atelierele se desfăşoară în trei grupe cuprinse între următoarele intervale orare: 10.00 – 12.00, 12.00 – 14.00 ÅŸi 14.00 – 16.00.
“Fabrica de îndemânare” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani şi urmăreşte să dezvolte îndemânarea şi creativitatea copiilor participanţi care vor lucra în fiecare lună cu alte materii prime.
Participarea la programul “Fabrica de îndemânare” se face numai prin rezervare la numărul de telefon: 212.89.52 sau pe adresa de email: madalina@geology.ro, în limita locurilor disponibile. Grupa maximă este de 25 de copii.
Preţul biletului pentru fiecare atelier este de 5 lei. Toate materialele sunt puse la dispoziţie de Muzeul Naţional de Geologie.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

www.geology.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *