Evenimente

F64 va invita la expozitia “Biodiversitate in Romania si Balcani”, in 25 octombrie 2011, ora 18:30

F64 va invita la vernisajul expozitiei “Biodiversitate in Romania si Balcani” in magazinul foto din Bucuresti, Bd. Unirii nr 45. Vor fi afisate peste 200 de planse cu fotografii ale pasarilor si animalelor din Delta Dunarii si partea romaneasca a Balcanilor. Proiectul face parte din campania initiata de Petrom, “Redescopera Romania”. Fotografiile realizate de Doru Panaitescu indeamna la sensibilizarea opiniei publice asupra biodiversitatii din Delta Dunarii si a spatiului romanesc al Balcanilor, a cunoasterii si protejarii speciilor de pasari si animale din aceste zone.

 

Doru Panaitescu este un binecunoscut membru in comunitatile de fotografie, alpinism, speologie, scufundari, birdwatching, dar si un personaj talentat si cunoscut in comunitatile de afaceri online. El scrie articole pentru presa de afaceri in care promoveaza peisajele din Romania. Practicarea turismului itinerant cu masina, vizitarea si fotografierea locurilor speciale din tara noastra, cu mare potential turistic, fac parte din tabloul de viata al lui Doru Panaitescu. Peisajele spectaculoase din Delta Dunarii, muntii Apuseni, muntii Retezat sau muntii Macinului sunt mai apropape de noi prin fotografiile realizate de Doru.

 

„A fotografia animale salbatice nu este o stiinta ci o pasiune. Pur si simplu nu conteaza ca stai in apa sau in frig, importante sunt cele 10 secunde in care stabilesti o conexiune vizuala cu acel animal, adrenalina, sentimentul ca animalul iti permite sa intri in spatiul sau. Aceste momente sunt tot ceea ce conteaza“, declara autorul fotografiilor, Doru Panaitescu.

 

Va invitam sa participati si sa descoperiti o biodiversitate inedita, surprinsa dupa ore de munca si pregatiri minutioase. Rezultatul este insa unul pe masura. „In aceasta pasiune este vorba despre relatia dintre om si animal bazata pe respect, curiozitate si admiratie“, mai spune fotograful Doru Panaitescu.

 

Vernisajul expozitiei va avea loc pe data de 25 Octombrie incepand cu orele 18.30 la sediul nou al F64, din Bucuresti, Bulevardul Unirii nr 45, in spatiul dedicat expozitiilor. Intrarea este libera.

 

Doru Panaitescu va vorbi despre aceste fotografii si va raspunde cu drag intrebarilor si curiozitatilor dumneavoastra despre aceasta pasiune si dezvaluita publicului in sala F64 din sediul de pe Bd. Unirii nr. 45.

Despre F64

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li s-a alaturat cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei, situat in Bucuresti, pe bd. Unirii nr. 45.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

 

Despre F64 Studio SRL

F64 este magazinul tau preferat de echipamente foto-video si accesorii. Magazinul implineste anul acesta 10 ani de la prima sa comanda onorata in magazin si de la primul sau colet livrat pe online. O data cu aceasta aniversare deschide cel mai mare magazin de echipamente foto-video, un spatiu de 1300 mp ticsit cu tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa testati: aparate, obiective, lumini de studio alaturi de o sala de curs si un studio pentru probarea echipamentelor, a celor de studio in special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *