LifeStyle

Expozitie foto: ABC în centrul istoric al Sibiului

Marţi, 27 martie 2007, ora 13,00 la Observatorul Urban din Sibiu, Piaţa Mică nr. 22 vernisajul expoziţiei de fotografie „ABC în centrul istoric la Sibiului”. Fotografiile expuse sunt realizate de 18 fotografi din Sibiu şi din ţară.

În urma concursului organizat de ATU în perioada 10 februarie – 15 martie 2007 cu tema „Centrul Istoric al Sibiului” la care au participat 27 de fotografi din ţară au fost selecţionate 32 fotografii ce vor fi expuse la Observatorul Urban din Sibiu.

Expoziţia poate fi vizitată gratuit în perioada 27 martie – 12 aprilie 2007.

Obiectivele Observatorului sunt legate de cunoasterea si ameliorarea conditiilor de locuire în centrul istoric al Sibiului printr-o abordare interdisciplinară şi prin încurajarea dialogului între actorii urbani locali.

Observatorul Urban Sibiu este implementat de ATU în colaborare cu VeT – Villes en Transition, FranÅ£a ÅŸi este susÅ£inut prin proiectul Mieux Habiter, finanÅ£at de Ministerul Afacerilor Externe Francez ÅŸi proiectul „Împreună pentru un oraÅŸ mai bun – ABC-ul politicilor urbane”, finanÅ£at de CEE Trust.

Calin Blaga, coordonator proiect Sibiu
http://atu.sibiuonline.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *