Evenimente

Expomariage la Oradea

Expozitia cu vanzare, Expomariage Oradea 2008, se va desfasura in 29 februarie, 1 si 2 martie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea. Cea mai mare expozitie nationala dedicata nuntii, editia 2008, a debutat la Bucuresti, apoi a poposit la Cluj-Napoca si acum isi deschide portile si in Oradea, fiind a treia editie aici. Ea se bucura de un interes crescut din partea firmelor expozante. Daca anul trecut au expus in standuri 45 de firme, anul acesta vor expune peste 50 de firme.

De asemenea, prezenta a peste 5.500 de vizitatori la editia precedenta dovedeste interesul crescut al publicului si mirilor, an de an.

Pe langa faptul ca mirii pot admira tot ce e nou in pregatirea nuntii, de la tinute de mirese si miri pana la oferta de servicii a firmelor specializate in organizarea nuntii, vizitatorii vor putea vedea pe podium cele mai noi tendinte in vestimentatia mirilor si tinutelor de seara, in parade ale elegantei.

Tot pentru viitorii miri vor fi demonstratii de coafuri si machiaje, live, asigurate de hair si make-up artisti. Tot printre surprizele oferite publicului si la aceasta editie sunt jocurile de artificii, in a doua zi expozitionala (respectiv sambata seara) si expunerea – in fata Casei de Cultura a Sindicatelor – unor elegante masini si somptuoase limuzine care pot fi de folos in ziua nuntii, si nu numai.

Editia din acest an a Expomariage marcheaza si aniversarea a 10 ani de aparitie a revistei “Mireasa”, organizatoarea acestei expozitii atat de asteptate de viitorii mirii din toata tara.

http://www.revistamireasa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *