Evenimente

Expomariage Bucuresti: primul tirg de nunti din 2009

Expomariage Bucuresti, cel mai important eveniment din Romania dedicat pregatirii nuntilor, aflat in 2009 la a X-a editie, se va desfasura in perioada 16-18 ianuarie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului.Succesul expozitiei a fost dovedit an de an de numeroasele firme romanesti si internationale care au avut standuri in generoasele si elegantele spatii expozitionale. Cei peste 17.000 de vizitatori ai editiei precedente ne indreptatesc sa afirmam ca expozitia se bucura de reale aprecieri atat din partea vizitatorilor cat si a expozantilor.

Editia din acest an marcand 10 ani de Expomariage in Bucuresti, v-am pregatit o surpriza demna de aceasta aniversare: Noul brand “CRYSTALLIZEDâ„¢ – Swarovski Elements”, al renumitei firme Swarovski, isi va prezenta, pentru prima data in Romania, la Expomariage Bucuresti, colectia dedicata exclusiv mirilor.
Vor fi prezentate creatiile unor nume consacrate precum John Galliano, Vivienne Westwood si Stefan Pelga, designeri in plina afirmare precum Antonio Berardi si Arz Wilhelminato precum si uimitoarele bijuterii ale lui Philip Treacy si elegantele accesorii semnate Bracher & Emden si Mihai Albu.
Va asteptam asadar la acest eveniment care va va taia respiratia si unde va vor fi dezvaluite exceptionale accesorii, bijuterii si design de moda, integrate noului concept, dar si la standurile expozitionale ale celor mai renumite firme care va ofera vestimentatie, servicii si produse pentru NUNTA.
Pentru aceia dintre voi pentru care clipele pana la ziua cea mare trec cu repeziciune vor avea loc elegante prezentari de moda unde veti putea admira cele mai noi tendinte in domeniul rochiilor de mireasa si a costumelor de miri.
Notati in agenda: 16-18 ianuarie 2009, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului, un regal al elegantei, stralucirii si bunului gust!

Suntem bucurosi sa anuntam ca si partener oficial, portalul www.Infomariaj.ro.

Expomariage
www.expomariage.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *