Evenimente

EXPO CASA ECO – targ 29-31 Mai 2009

WTC Bucuresti va invita la Targul de solutii constructive alternative pentru case de locuit si de vacanta, EXPO CASA ECO ce va avea loc in perioada 29-31 Mai 2009 in sala World Trade Plaza.

Targul EXPO CASA ECO isi propune sa vina in intampinarea cerintei de solutii alternative la casele clasice, care sa ofere aceleasi conditii de locuit la costuri mult mai mici. Targul promoveaza conceptul de casa de vacanta ca solutie ieftina pentru locuit sau petrecerea timpului liber.

In actuala situatie de criza economica, lipsa creditelor si nivelul ridicat al costurilor unei locuinte noi obliga publicul avizat la gasirea unor solutii alternative.

Evenimentul va oferi informatiile necesare pentru a depasi acele temeri fata de altfel de locuinte decat cele clasice, din caramida, prin prezentarea de solutii constructive alternative: lemn, pereti sandwich, case americane, case container, etc.

Expozantii vor fi reprezentanti ai industriei de specialitate din toate domeniile ce ofera solutii si servicii pentru constructia de case de locuit sau vacanta.

In parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, EXPO CASA ECO va propune de asemenea o sesiune de comunicari cu privire la materialele ecologice, sesiune ce va fi realizata impreuna cu specialisti din cadrul Ministerului Mediului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, specialisti si parteneri APMCR.

World Trade Center Bucuresti pune la dispozitia participantilor 400 de mp spatiu expozitional, sali de conferinta, restaurante, cafenele, precum si toata solicitudinea echipei sale manageriale, care este garantia organizarii unui eveniment de succes.

Va invitam sa va inscrieti ca expozant la Targul EXPO CASA ECO sau sa fiti parteneri in organizarea evenimentului, alegand unul dintre pachetele de parteneriat pe care vi le propunem.

Locatia: World Trade Plaza, langa Hotel Pullman, fost Sofitel

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *