LifeStyle, MUZICA

Exclusivitati pentru adevaratii fani Depeche Mode!

Incepand din data de 16 iunie, fanii trupei vor putea rasfoi brosura oficiala a concertului Depeche Mode in Romania, eveniment oferit de Vodafone. Realizata de organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment, si editata de Sapte Seri in 300.000 de exemplare, brosura va fi disponibila pana in ziua concertului, pe data de 23 iunie. Pe langa informatii despre trupa (biografie, discografie, stiri, etc.), paginile revistei vor contine detalii inedite privind concertul de pe 23 iunie: amanunte despre productia evenimentului, aspecte tehnice, “picanterii” de backstage…

Brosura cuprinde si informatii legate de accesul pe stadion, reguli de securitate: intrarea se va face prin strada Ion Coravu si Bulevardul Basarabia, iar in locatia evenimentului este interzis accesul cu umbrele (in cazul in care vremea este nefavorabila, este indicat sa-si aduca impermeabile), bidoane de plastic, conserve, artificii, arme, obiecte contondente, periculoase, bauturi sau mancare.

Cum concertul de pe “Lia Manoliu” este mai aproape ca niciodata, si pentru ca experienta de a-i vedea live pe cei trei membri ai trupei sa nu ramana doar o simpla amintire, fanilor Depeche Mode li s-a mai pregatit o surpriza! Romania va face parte dintr-un circuit exclusiv de 50 de spectacole din cadrul turneului, spectacole care vor fi inregistrate si lansate pe CD in editie limitata! Energia si atmosfera concertelor Depeche vor fi surprinse intr-o editie de colectie, alaturi de fotografii exclusive semnate Anton Corbijn, iar fanii care participa la spectacolul din Bucuresti vor avea ocazia unica de a intra in posesia CD-ului cu show-ul Depeche Mode pe care tocmai l-au trait!