Evenimente Archive

”Ediție Specială” cu Horațiu Mălăele la Cinema PRO București

Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari la Cinema PRO București. Spectatorii vor beneficia de vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, în mod gratuit.

Prima ediție a Spring Yoga Festival

Pe 4-5 martie va avea loc prima ediție a Spring Yoga Festival, primul festival care sărbătorește primăvara și noile începuturi printr-un program de două zile de clase și conferințe de yoga cu unii dintre cei mai buni douăzeci și trei instructori din București și din țara. Misiunea festivalului este să aducă împreună oameni frumoși cu

Marțienii redefinesc vestul sălbatic la Festivalul Național de Improvizație

Vineri, 23 septembrie, ora 21:30, la ARCUB Gabroveni, trupa de improvizație Marțienii va pune în scenă, alături de 3 invitați speciali de la trupa All In, “Wild Wild and some West” – un spectacol în premieră, creație originală a trupei. Spectacolul este unul de tip “longform”, cu tematică western, în care umorul, conflictele și elementele

Bucharest Street Food Festival 2016

In doar doua zile incepe prima editie Bucharest Street Food Festival, care anunta patru zile condimentate cu o diversitate impresionanta de preparate culinare, concerte live cu artisti romani si internationali, petreceri, activari si surprize, ceea ce pozitioneaza festivalul pe lista evenimentelor de profil cu traditie din marele orase ale lumii.

Fashion Days dă startul inspirației la Summer Well

Fashion Dayseste partener Summer Well, festival care se va desfășura în perioada 13 – 14 august, la Domeniul Știrbey. Sub umbrela #timeformusic, Fashion Days a pregătit pentru participanții Summer Well un spațiu inspirat din atmosfera de festival. Spatiul Fashion Days este împărțită în 3 zone: zona de relaxare, locul unde vizitatorii pot aștepta în voie

Summer Well 2016 – un festival eco, muzică bună și noi experiențe digitale într-o atmosferă de vacanță

Festivalul susținut de Orange deja de șase ani este mai mult decât o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanță”.  Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well, un ghid complet, esențial pentru participanți, ce se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store. Aplicația se

Telekom aduce magia și tehnologia la Untold Festival

Dragoni formați din constelații, meduze cosmice și ființele intergalactice vor invada Sala Polivalentă la scena Galaxy by Telekom. Martinez Brothers, DOP, Eats Everything, Seth Troxler, Jamie Jones, Satoshi Tomie, Sasha, John Digweed, Dubfire și Sharam sunt headlinerii care vor concerta pe scena Galaxy by Telekom.

Expoziție temporară de fluturi tropicali la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să vizitați expoziția temporară de fluturi tropicali vii „Culorile prind aripi”, deschisă în perioada 18 iunie – 4 septembrie 2016 în grădina Muzeului.

Aplicația Summer Well te introduce în atmosfera de festival

Orange te invită să experimentezi atmosfera Summer Well chiar de astăzi și să descarci aplicația dedicată pentru a avea ghidul tău complet pentru festival.

Festivalul Namaste India 2016 reunește muzicieni de top

Pe 15 mai, Teatrul Elisabeta găzduieşte concertul celui mai lăudat pianist de jazz al ultimilor ani, Vijay Iyer. Evenimentul marchează debutul ediţiei cu numărul opt a Festivalului Culturii Indiene “Namaste India”, ce se va desfăşura în perioada 15 mai – 30 iunie.