LifeStyle

Eurovision 2008: o noua retragere

Potrivit unui comunicat remis de TVR, piesa “Time to Rise”, interpretata de slovena Maya a fost retrasa din competitia pentru castigarea Selectiei Nationale Eurovision 2008.

Motivul este simplu: piesa a fost acceptata in finala nationala din Irlanda, acolo unde Maya va concura impotriva a doar 5 artisti.

,,Cand am aflat ca am fost acceptati in Irlanda ÅŸi trebuia sa decidem pentru o singura competitie, a fost unul dintre cele mai dificile momente pentru noi. Romania ne-a oferit o oportunitate, ne-a primit cu bratele deschise ÅŸi ne-a adus cea mai fericita zi din viata. A fost cel mai mare succes atat al meu, cat ÅŸi al Mayei.

Demarasem cautarea de sponsori pentru acest proiect imens, incepusem un curs intensiv de limba romana ÅŸi am muncit cate 12 ore pe zi. Dar, pana la urma, posibilitatea de a fi printre cei ÅŸase finaliÅŸti din Irlanda, una dintre ,,marile puteri” ale Eurovisionului, a fost o oferta pe care nu am putut-o refuza.

Multumesc Romaniei inca o data! Nu va vom uita ÅŸi promit ca voi continua sa invat romana, sa promovez cultura ÅŸi deschiderea Romaniei, precum ÅŸi spiritul european de care ati dat dovada”, a declarat Ziga Pirnat – compozitorul piesei – pentru TVR.

Conform regulamentului, locul lasat liber de aceasta retragere va fi ocupat de piesa “Vant de vara”, interpretata de Monique.

www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *