Evenimente, MUZICA

Eurovision 2008: inscrierile se inchid azi

Prima etapa a preselectiei nationale pentru Eurovision 2008 se inchide azi la ora 18.00. Este vorba despre perioada de inscrieri, care a inceput pe 22 decembrie 2007.

Potrivit site-ului TVR, pana ieri, 14 ianuarie, se inscrisesera peste 100 de piese, editia din acest an fiind “curtata” si de artisti din Slovenia, Malta, Suedia, Israel si Grecia.

Avand in vedere numarul mare de inscrieri, este posibil ca selectia celor 24 de piese care vor concura in semifinalele din 9 si respectiv 16 februarie sa se incheie joi, 17 ianuarie, moment in care vom afla care sunt posibilii candidati pentru un loc la Eurovisionul din Serbia.

In urma celor 2 semifinale vor fi alese 12 piese care vor concura in finala nationala din 23 februarie. Pana in prezent, nu au rasuflat prea multe informatii din zona inscrierilor.

Iar daca anul trecut, toata presa spunea ca vom asista la Eurovisionul Andrei, ei bine, iata ca artista nu participa deloc la editia din acest an.

In rest, se stie ca Anca Parghel si Tom Boxer ataca editia din acest an si ca, pornind de la modelul concursului de anul trecut, exista si ceva travestiti in cursa. Lista celor 24 de piese o vom afla joi, 17 ianuarie.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *