Stiri

Eurosport oferă transmisiuni LIVE VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Pentru prima dată în istorie, Eurosport oferă publicului său din România și din toată Europa* transmisiuni VR (realitate virtuală) de la Jocurile Olimpice de Iarnă. Aplicația Winter Olympics Eurosport VR va fi cea mai imersivă experiență pentru fanii sporturilor de iarnă de pe bătrânul continent, cu peste 50 de ore de transmisiuni în direct ce includ câteva dintre cele mai importante momente de la PyeongChang 2018.

PYEONGCHANG-GUN, SOUTH KOREA – FEBRUARY 4: The Olympic rings is seen in Hoenggye town, near the venue for the Opening and Closing ceremony ahead of PyeongChang 2018 Winter Olympic Games on February 4, 2017 in Pyeongchang-gun, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)

O gamă largă de sporturi vor fi disponibile în direct pe dispozitivele VR, printre care schi alpin, curling, patinaj, hochei pe gheață, short track, sărituri cu schiurile, skeleton, snowboarding (big air și halfpipe), precum și ceremoniile de deschidere și închidere. De asemenea, Eurosport va difuza și pachete complete (on demand / la cerere) de reluări și pachete cu rezumatele zilelor pentru VR. Transmisiunile Eurosport sunt asigurate de către OBS (Olympic Broadcasting Services), partenerul Jocurilor Olimpice.

“Telespectatorii” vor putea personaliza pe deplin experiența transmisiunilor, selectând unghiurile lor preferate de vizionare, dintr-un total de șase poziții diferite ale camerelor de luat vederi. Acestea vor oferi transmisiuni captivante alături de momentele inedite ale sportului în direct. Experiența VR va fi susținută de Intel True VR, care utilizează mai multe camere la evenimentele selectate, pentru a crea un mediu de realitate virtuală la 360 ​​de grade, întocmai ca fanii să se apropie de acțiune mai mult ca oricând.

Ralph Rivera, Managing Director, Eurosport Digital a declarat:
“Discovery și-a propus să transforme experiența de vizionare în direct a Jocurilor Olimpice de Iarnă, astfel încât să ofere telespectatorilor din toată Europa fiecare minut și fiecare unghi al Jocurilor, special pentru dispozitivele VR. Mai mult ca oricând, vrem să facem acest lucru pentru a atrage cât mai multe persoane, pe cât mai multe ecrane, cu ocazia acestor Jocuri Olimpice, oferind ceva nou, interesant pentru publicul mai tânăr. În acest fel, sperăm sa stârnim un interes și mai mare pentru sporturile care îi pasionează pe fani”.

Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android de la 1 februarie 2018 la prețul de 0,99 EUR**. Aceasta este disponibilă și pe căștile Samsung Gear VR, Google Daydream și Windows Mixed Reality din propriile magazine de aplicații.

În cadrul acoperirii Jocurilor Olimpice de către Eurosport, tehnologia OBS va fi parte din producțiile sale. Un exemplu este Eurosport Cube, un studio inovator care va folosi realitatea augmentată și date îmbunătățite pentru a crea un mediu captivant și interactiv la 360 ​​de grade pentru echipa experților în sporturile de iarnă ai Eurosport. Studioul va crea un cadru unic pentru a oferi cea mai bună analiză a celor mai bune momente cu până la 900 de ore de acțiune în direct, prezentând detaliile și marjele care dictează modul în care campionii câștigă aurul olimpic.

Transmisiunile în direct și la cerere ale Jocurilor Olimpice de la PyeongChang 2018 încep la Eurosport joi, 8 februarie, pe toate ecranele. Platformele digitale Eurosport – aplicația Eurosport și www.eurosport.com/olympics – vor fi singurele platforme unde publicul european* poate urmări fiecare minut, fiecare atlet și fiecare sport – online, pe dispozitivele mobile, tablete sau televizoare. Fanii vor avea șansa să-și personalizeze propria experiență olimpică – putând alege ceea ce urmăresc, când privesc și cum privesc.

Pentru a fi la curent cu toate știrile de la Jocurile Olimpice de iarnă vizitați platforma Eurosport: www.eurosport.com/olympics.

Programul transmisiunilor VR în direct la Eurosport:

Feb 9
Ceremonia de deschidere
Feb 10
Schi alpin – Proba masculină de coborâre (antrenament)
Feb 11
Schi alpin: Proba masculină de coborâre
Feb 12
Curling – Semifinala dublu mixt
Feb 13
Snowboard – Halfpipe
Feb 14
Snowboard – Halfpipe
Feb 15
Patinaj artistic – Program liber ales perechi
Feb 16
Skeleton – Proba masculină și proba feminină
Feb 17
Patinaj artistic – Program liber ales băieți / Patinaj viteză – Finale proba de pistă scurtă
Feb 18
Schi alpin – Proba masculină de Slalom Uriaș
Feb 19
Sărituri cu schiurile – Proba pe echipe, trambulina mare
Feb 20
Patinaj artistic – Proba de dans
Feb 21
Schi alpin – Proba feminină de coborâre
Feb 22
Hochei pe gheață – Meciurile pentru medalii în competiția feminină
Feb 23
Snowboard – Big Air finala feminină
Feb 24
Snowboard – Big Air finala masculină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *