Concerte

Europa FM si Mandinga fac show in Club Spice

Europa FM si concertul 106,7 FM Live in Club Spice va pune fata in fata cu trupa Mandinga. Joi, pe 7 februarie, fetele-cochetele si baietii talentati de la Mandinga vor incinge ringul, mesele si scaunele – pentru ca cine poate sa stea jos, in Romania, cand se canta muzica latino pana iti fierbe sangele in vine?

“Pana acum, concertele 106,7 FM Live din Spice au fost tot rock. Am zis sa ne bucuram intr-o seara de februarie si de caldura altui stil muzical, foarte iubit de ascultatorii Europa FM. Mandinga canta 100% live, debordeaza de energie, sunt super profesionisti, asa ca abia asteptam sa vedem cum o sa ne stea impreuna: Europa FM si Mandinga, in Spice, pe 7 februarie”, povesteste George Zafiu, gazda concertelor live din Spice.

Concertul incepe dupa ora 21:30, intrarea este 20 de RON, iar cheful de dans si de distractie fie se aduce de acasa, fie se gaseste din plin in Spice, in compania intregii echipe de la Europa FM.

106,7 FM Live cu Europa FM si Mandinga, in Spice. Adica Cea mai buna muzica din ’80 pana azi!

www.europafm.ro

Laura Chivu
www.europafm.ro

Trimite acest comunicat unui prieten:

Comunicatedepresa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor comunicate, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea continutului comunicatelor de presa revine in exclusivitate autorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *