LifeStyle

Eurojobfest: targ international de locuri de munca

Pentru prima data, QuickJobs impreuna cu Ellipse Marketing, organizeaza Targul de Locuri de Munca EuroJOBfest: primul targ international de locuri de munca pentru strainatate din Romania! Manifestarea are loc in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana si va oferi participantilor, atat companii cat si candidati, un mediu organizat de prezentare si intermediere a ofertelor de munca. Targul este structurat pe doua sectiuni: oferte de munca pentru Strainatate si oferte de munca pentru Romania, deoarece organizatorii considera ca in scurt timp, piata de munca va trebui vazuta ca una regionala si nu doar locala. Din acelasi motiv targul este gandit ca un eveniment de cariera cu acoperire larga vizand toate domeniile de activitate si toate profesiile.

Public tinta:
Prin reunirea intr-un singur loc a celor mai mari agentii de plasament pentru strainatate din Romania si prin aducerea la targ a unor mari angajatori direct din tarile de origine, EuroJOBfest este o ocazie unica pentru solicitanti de a-si gasi usor si sigur un loc de munca in strainatate si respectiv pentru firmele participante o ocazie deosebita de a recruta usor si rapid candidati valorosi. Vor fi invitate doar agentii autorizate si companii care au dovedit seriozitate si corectitudine in intermedierea ofertelor de munca. Noutatea deosebita pe care o aduce EuroJOBfest consta in posibilitatea de a discuta direct cu angajatorii straini invitati la eveniment (firme din Spania, Italia si Franta) si in egala masura cu reprezentanti de seama ai diasporei romanesti. Prin prisma acestor considerente, organizatorii estimeaza un numar record de vizitatori, de cel putin 15.000
Privit prin prisma ofertelor de munca pentru strainatate, EuroJOBfest aduce si o alta noutate, deoarece vizeaza inclusiv candidati rezidenti din afara Bucurestiului, de exemplu candidati din Timisoara, Iasi, Sibiu, Oradea, Arad, Suceava, Brasov, Constanta ca si in alte orase din toata tara, promovand mobilitatea profesionala la un nivel neatins pana acum in Romania.

Perioada si Locatie:
EuroJOBfest se va desfaura in perioada 1-2 Iunie 2007, evenimentul fiind gazduit in spatiul generos al Salii Palatului, in centrul Bucurestiului. Accesul la eveniment este gratuit pentru vizitatori.

In concluzie, prin amploare si complexitate datorita solutiilor flexibile si inovatoare pe care le propune participantilor, EuroJOBfest nu este doar un loc in care oferta de locuri de munca se intalneste cu cererea de locuri de munca pentru strainatate ci incearca sa fie un eveniment multicultural de talie europena.
 
a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *