LifeStyle

Esplanada & Cora Fashion Show – simbata si duminica 12-13 mai 2007

Sâmbătă 12 mai şi duminică 13 mai, de la ora 13, Centrul Comercial Esplanada şi Cora Pantelimon oferă şi în acest an clienţilor săi un spectacol inedit şi incitant de modă. Angel, Bon Ton, Champion, DAV, El Vizon, Etic, Kenvelo, Leonardo, Meli Melo, Secuiana, Terranova, Yokko, Veronesse şi hypermarket-ul Cora prezintă ultimele tendinţe pentru îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii.

Indiferent de vârstă şi indiferent de preferinţe – casual sau elegant, vor fi expuse cele mai recente colecţii ale sezonului primăvară – vară 2007 care satisfac cele mai exigente cerinţe. Astfel este continuată o tradiţie de promovare a bunului gust şi eleganţei în modă şi de petrece a timpului liber în mod plăcut şi relaxant.

Centrul Comercial Esplanada – Cora, inaugurat în Åžoseaua Vergului nr. 20 în octombrie 2003, dispune de 2.200 de locuri de parcare ÅŸi o galerie spaÅ£ioasă. Aceasta cuprinde 52 de magazine de renume cu specific variind de la ultimele tendinÅ£e în materie de vestimentaÅ£ie ÅŸi accesorii la dealeri de telefonie mobilă, bănci, electrocasnice sau centre foto. Acestora li se adaugă o zona de restaurante cuprinzând 4 fast-food-uri – zona în care Esplanada îşi surprinde de fiecare dată clienÅ£ii cu ocazia evenimentelor speciale din timpul anului precum Valentine’s Day, 8 Martie, PaÅŸte, Crăciun, Aniversarea Centrului.

Vă aşteptăm la Esplanada – Cora Fashion Show în acest weekend!

www.qbpromotion.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *