LifeStyle

Escalada in fata Teatrului National

ELIBEREAZA-TI MINTEA, ELIMINA CONSTRANGERILE si DESCATUSEAZA ENERGIA alaturi de cei mai tari cataratori din Balcani, pe 9 si 10 iunie in fata TEATRULUI NATIONAL din Capitala, unde va avea loc:

“Bouldering Attitude” – un eveniment organizat de catre Alpin Club Carpatic Junior cu sprijinul Duracell si al Primariei Municipiului Bucuresti – Directia Invatamant.

In cadrul acestui eveniment se va desfasura si Cupa Balcanica de Escalada Blocuri, organizata impreuna cu Federatia Romana de Alpinism si Escalada, competitia contand totodata si ca etapa in cadrul Campionatului National de Escalada Blocuri 2007. Evenimentul va cuprinde si o sectiune dedicata copiilor – “Cupa Municipala de Escalada Blocuri pentru Copii” – realizata cu sprijinul Directiei Municipale pentru Sport.

Structura de escalada, va fi amplasata langa intrarea principala a teatrului si va constitui ea insasi o provocare pentru participanti, contribuind in acelasi timp la crearea unui adevarat spectacol pentru public.

Pentru publicul larg, in seara de 9 iunie, va avea loc o proiectie de filme cu specific pe terasa de la Motoare.

Reprezentantii mass – media vor avea parte de o surpriza sambata, 9 iunie, intre orele 12:00 si 13:00 cand se va organiza o sectiune speciala in cadrul careia acestia isi vor putea incerca fortele pe structura de escalada, sub supravegherea si indrumarea unor persoane specializate. Aceasta sectiune este sponsorizata de Duracell – marca recunoscuta pentru calitatile sale de “atlet de clasa” care rezista mult mai mult (chiar si de 10 ori mai mult) in cele mai dificile conditii.

Sponsorii acestui eveniment sunt: DURACELL, Redis Nutritie, Artimex Sport, Wild Climb, Hannah, Gotech, Verticon Alpinism Industrial.

Parteneri media: Cotidianul, Radio Guerrilla, Men’s Health, 24 FUN, Compact Bucuresti, Time Out, www.roclimbing.net, www.alpinet.org, www.funromtour.ro, www.dordeduca.ro, www.h2o.ro, www.xtrem.ro.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Sambata, 9 iunie
9.00 – 11.50 Calificari (semifinala) fete
12.00 – 13.00 Va invitam la catarat ! – sectiune dedicata reprezentantilor mass-media
Ziaristii si reporterii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa se initieze in escalada sub supravegherea si indrumarea personalului specializat.
14.00 – 19.30 Calificari baieti
21.30 Seara filmului de bouldering – proiectie de filme cu specific pe terasa de la Motoare

Duminica, 10 iunie
10.00 – 11.45 Semifinala baieti
13.15 – 15.05 Cupa Municipala de Escalada Blocuri pentru Copii
15.45 – 19.00 Finala Cupei Balcanice de Escalada Blocuri Fete & Baieti
19.30 – 21.30 No Food Contest & Dynos (Catarare in maini & concurs de sarituri)
22.00 Festivitatea de premiere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *