LifeStyle

Eros Show 2007, in "centrul erotic al Capitalei"

Cea de a IV-a editie a evenimentului EROS SHOW se va desfasura în perioada 25 – 29 Aprilie 2007, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Pe durata a 5 zile, EROS SHOW 2007 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, produse si bauturi energizante, ateliere de tatuaj, activitati educationale, bodypainting, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ – sexuale, publicatii de specialitate.
Peste 1200 mp, mai mult 30 expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe), lansari de produse.
Programele prezentate vor fi de tip eveniment în eveniment, organizatorii dorind sa aduca reprezentantii industriei de gen si publicul amator reuniti într-un mediu comfortabil, lipsit de prejudecati si, mai ales, la standarde europene:

Fara inhibitii, fara prejudecati…EROS SHOW 2007 – DIVERTISMENT, EDUCATIE SI ATMOSFERA
DE EXCEPTIE!

Invitati:

VICKY VERSACE
Vicky Versace revine in tara ei de origine, ROMANIA, dupa aproape 10 ani de absenta…10 ani in care ea a parcurs Europa si Statele Unite. Devenita inconfundabila,Vicky Versace ne ofera charm si senzualitate, nicio persoana nu poate rezista la sex apelul ei. In toata Europa, tirgurile erotice vor prezenta ei, datorita spectacolelor ei arzatoare de senzualitate…erotismul ei nu lasa nici o persoana indiferenta…
Pentru prima oara, ea o sa fie prezenta pe scena EROS SHOW – ului…

TABOO BOYS
Trupa a fost infiintata in noiembrie 2005.
Taboo Boys la Eros Show: Remus – dansator de 4 ani, Ady, Johnny – dansator de 6 ani, Erick – dansator de 6 ani, Francisc – dansator de 4 ani si Marco.
Taboo Boys a cunoscut un success neasteptat de la infiintare, avand spectacole in toata tara. Au atins apogeul in martie 2006, in Bucuresti si Constanta, cand au sustinut peste 30 de spectacole in 8 zile.

…………si SUPRIZELE CONTINUA

www.eroshow.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *