LifeStyle

EQ Day for Life

Vreme de mai bine de o lună, secretul care învăluie evenimentul de pe 17 octombrie 2007, EQ Day for Life – ziua în care dai viaţă inteligenÅ£ei emoÅ£ionale, a putut fi păstrat cu mari eforturi. Dar acum, totul a fost dezvăluit ÅŸi toată lumea se înghesuie să-ÅŸi măsoare nivelul EQ ÅŸi să-ÅŸi crească ÅŸansele de succes ÅŸi împlinire în viaÅ£a personală ÅŸi profesională.Ca în atâtea alte domenii, ÅŸi în privinÅ£a evenimentelor vizând dezvoltarea personală ÅŸi profesională funcÅ£ionează o piaţă a zvonurilor. Åži cel mai adesea, cu cât „gura târgului” rosteÅŸte mai des un anumit nume, cu atât cota sa este mai ridicată. Dar mai există un parametru care face diferenÅ£a: intensitatea ÅŸi tonul vocilor care vorbesc despre evenimente. Cele mai bine cotate sunt cele despre care se vorbeÅŸte în ÅŸoaptă, pe un ton extrem de pasionat, ca atunci când îţi anunÅ£i grupul de prieteni că ai dat peste persoana cea mai potrivită pentru tine, care îţi face inima să-Å£i bată mai rapid ÅŸi răsuflarea să se precipite doar când îţi aminteÅŸti de ea sau el.
Exact acest efect „hush-hush” a apărut de când Competent Consulting, compania ce promovează utilizarea inteligenÅ£ei emoÅ£ionale pentru accelerarea dezvoltării personale ÅŸi profesionale, a anunÅ£at că pe 17 octombrie 2007, la sala Top of Bucharest de la U Business Center, se va desfăşura prima ediÅ£ie a EQ Day for Life – ziua în care dai viaţă inteligenÅ£ei emoÅ£ionale. De ce? Pentru că participanÅ£ii vor fi primii români care:
• îşi măsoară nivelul de inteligenţă emoţională (EQ) cu ajutorul testului BarOn EQi, cel folosit de marile corporaţii multinaţionale pentru selectarea şi promovarea talentelor,
• află impactul real pe care îl are EQ asupra societăţii româneÅŸti, pe baza studiului „InteligenÅ£a emoÅ£ională la locul de muncă – 2007”, realizat de Competent Consulting,
• învaţă să-şi cunoască şi să-şi controleze emoţiile, pentru a putea lua cele mai bune decizii şi a le pune în practică,
• învaţă cum să-şi gestioneze stresul profesional, astfel încât să le susţină performanţele, fără a le afecta sănătatea,
• învaţă cele mai eficiente strategii de păstrare a echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală, pentru a avea o viaţă pe deplin împlinită.
Atât de multe avantaje concentrate într-un timp atât de scurt, ce sunt oferite de o companie care ÅŸi-a creat renumele că într-adevăr livrează tot ce se angajează, au făcut ca persoanele favorizate, care au aflat din august de eveniment, să le vorbească doar prietenilor despre el. Åži este extrem de relevant că înscrierile s-au făcut în grup – dovada faptului că sunt mulÅ£i cei ale căror gânduri se înflăcărează, inimile se accelerează ÅŸi a căror respiraÅ£ie se precipită doar la gândul la ce va fi miercurea viitoare. Pentru că ÅŸtiu deja că nu va fi vorba despre poveÅŸti interminabile, despre teorii încâlcite ori exerciÅ£ii jenante, ci despre propriile lor experienÅ£e, propriile lor trăiri, propriile lor descoperiri, pe care vor învăţa cum să le folosească în favoarea obiectivelor lor.
Ce le-a atras atenţia asupra EQ Day şi a declanşat efectul „hush-hush” şi de înscriere în grup? Punerea în practică a unui îndemn. Priviţi în propria viaţă: dacă cu trei sau cinci ani în urmă aţi fi ştiut şi simţit ceea ce ştiţi şi simţiţi în prezent, ce decizii vi s-ar fi schimbat? Şi ce acţiuni aţi fi întreprins altfel decât aţi procedat? Iar aceste decizii diferite şi acţiuni alternative, ce v-ar fi permis să aveţi, să faceţi sau să fiţi în prezent? În ce fel v-ar fi schimbat viaţa actuală?
Amintiţi-vă: nu aveţi viaţa pe care v-o doriţi şi o meritaţi pentru că, cu trei sau cinci ani în urmă, nu ştiaţi şi nu simţeaţi la fel ca acum.
EQ Day vă permite să comprimaÅ£i timpul. La sfârÅŸitul său, participanÅ£ii vor ÅŸtii ÅŸi vor simÅ£i ca ÅŸi cum ar avea cu 3-5 ani mai mult, dar păstrând tot potenÅ£ialul fizic actual. ImaginaÅ£i-vă unde vă pot duce deciziile ÅŸi acÅ£iunile dvs., bazate pe înÅ£elepciunea pe care v-aÅ£i fi dezvoltat-o în acest timp. DescoperiÅ£i ce puteÅ£i realiza atunci când limitările interioare, ezitarea, neîncrederea, lipsa de comunicare, neînÅ£elegerile cu ceilalÅ£i sunt diminuate ÅŸi chiar înlăturate. O altă viaţă pe care o duceÅ£i – alte împliniri la care astfel câştigaÅ£i acces.
Nu-i aÅŸa că aÅ£i dat exact peste evenimentul pe care vi l-aÅ£i dorit mereu, dar care nu părea realizabil? Nu-i aÅŸa că de-abia aÅŸteptaÅ£i să vorbiÅ£i cu un prieten sau o persoană dragă ÅŸi să vă consultaÅ£i agendele pentru a nota, pe 17 octombrie 2007, că vreÅ£i să beneficiaÅ£i de efectele inteligenÅ£ei emoÅ£ionale? Åži probabil că mai aveÅ£i o singură teamă – aceea că deja toate locurile au fost deja ocupate. AÅŸa că vă putem spune, în ÅŸoaptă ÅŸi cu ochii strălucind, marele secret: da, majoritatea locurilor sunt deja ocupate, iar înscrierile se continuă doar până pe 12 octombrie! Dar despre asta… hush-hush! Doar prietenii trebuie să afle!

Profilul companiei
Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
www.competent.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *