Concursuri

Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

Concurs SamsungS-a dat startul inscrierilor in cadrul competitiei Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam. Cei care isi doresc sa participe la concursul ce le poate transforma un simplu clip realizat cu telefonul intr-o productie epica se pot inscrie, pana pe 6 august 2012, pe platforma The Creator. Competitia isi propune sa ofere participantilor acelasi feeling transmis de Samsung Galaxy Beam, smartphone-ul cu proiector incorporat ultraslim, cu ajutorul caruia orice proiectie devine spectaculoasa.

Pentru a se inscrie, concurentii trebuie sa incarce pe http://creator.iqads.ro/epicfilmfest clipuri pe care le-au realizat ei insisi cu telefonul, impreuna cu un titlu si o scurta descriere a clipului.

De la haioase la emotionante si de la obisnuite la nu-tocmai-cuminti, clipurile trebuie sa fie complet needitate si sa aiba durata cuprinsa intre 30 si 120 de secunde.

In perioada 7-15 august, lucrarile inscrise vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul format din profesionisti din film si advertising si reprezentanti ai Samsung si ai IQads si respectiv, juriul publicului, care voteaza online in cadrul platformei TheCreator si offline, in cadrul proiectiei celor mai bune filme epice.

Cele mai bune 30 de clipuri inscrise in competitie vor beneficia de un “tratament epic”, fiind transformate in trailere profesioniste si, ulterior, proiectate in premiera la ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, in perioada 13-19 august la Fabrica, in Bucuresti.

Proiectia celor mai bune filme din competitia Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam va avea loc sambata, pe data de 18 august.

In finalul competitiei vor fi acordate trei premii, in valoare de 3000, 2000 si 1000 de lei, celor mai bune filme votate in competitia online si in cadrul proiectiei de la ADfel.

Regulamentul competitiei si brief-ul in forma completa sunt disponibile pe site-ul The Creator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *