LifeStyle

ePayment pentru eJobs

Serviciul numărul 1 de recrutare online din România, eJobs.ro, acceptă acum şi plăţi online prin GECAD ePayment, integrator de soluţii pentru eCommerce. Plătind cu card de credit sau de debit direct pe internet (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro), clienţii eJobs.ro pot avea acces imediat la serviciile de recrutare oferite prin acest portal, un lucru esenţial pe o piaţă a muncii foarte dinamică.
“Am căutat o soluÅ£ie extrem de scalabilă ÅŸi personalizabilă. GECAD ePayment ne-a oferit o platformă integrată de plăţi online care, pe lângă plata cu card bancar, include servicii suplimentare precum suport prin call center 24/7 pentru clienÅ£ii eJobs ÅŸi sisteme de automatizare completă a procesului. La numai câteva zile de la implementarea soluÅ£iei ePayment, estimările noastre au fost confirmate pe deplin prin recepÅ£ionarea unui număr impresionant de comenzi online cu livrare imediată, lucru imposibil până în acest moment prin utilizarea metodelor de plată tradiÅ£ionale.”, a continuat Liviu DumitraÅŸcu.

Sistemul de plată online vine şi în ajutorul multinaţionalelor care efectuează plăţi din afara ţării, eliminând comisioanele pentru transferuri bancare internaţionale.

sursa: GECAD