Vedete

Enriqe Iglesias: Am fost casatorit cu Anna, dar am divortat

Enrique Iglesias a recunoscut ca s-a casatorit cu jucatoarea de tenis Anna Kournikova . Cantaretul a adaugat apoi ca intre timp, au si divortat!

“Nu sunt casatorit. Am fost casatorit. Serios, am fost casatorit. Acum un an, am fost casatorit cu Anna, dar nu stiu ce s-a intamplat. Nu mai suntem casatoriti dar suntem inca apropiati”, a declarat Enrique Iglesias pentru Daily Star.

Enrique Iglesias si Anna Kournikova s-au cunoscut in 2002, in timpul filmarii videoclipului “Escacpe”, in care jucatoarea de teis interpreteaza rolul iubitei lui. Desi au avut o relatie, cele doua vedete au refuzat mereu sa recunoasca oficial daca sunt un simplu cuplu sau daca sunt casatoriti.

Relatia lor a fost una destul de tumultoasa, Enrique Iglesias si Anna Kournikova certandu-se in repetate randuri. Din cate se spune, una dintre cauzele despartirii lor a fost faptul ca el nu era pregatit sa devina tatic.

In trecut, Enrique Iglesias a declarat: “Nu sunt pregatit sa am copii. Inca nu am chef sa-mi asum aceasta responsabilitate. Dar in viitor, mi-as dori sa am doi copii”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *