Stiri

eMAG Baby: magazin dedicat categoriei de produse pentru copii

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a deschis astăzi, 15 noiembrie, magazinul eMAG Baby în Grant Shopping Center (Crângași, București). Noul magazin va pune la dispoziția clienților o ofertă de produse atent selecționate, dar și o echipă de specialiști care vor putea consilia părinții, de la modul în care să amenajeze camera copiilor, ce hrană ar trebui oferită bebelușilor în funcție de etapele de dezvoltare, cum să aleagă scutecele potrivite în funcție de greutatea copiilor, care este scaunul de mașină potrivit, sau ce cărucior să aleagă ținând cont de nevoile și de spațiul de depozitare.

 

În cadrul magazinului este amenajată și o cameră specială pentru alăptare și un loc în care copiii pot testa jucăriile preferate. „Categoria de produse pentru copii – inclusiv bebeluși și jucării – a crescut cu peste 300% față de anul trecut. Deschiderea magazinului eMAG Baby este o decizie care a venit natural în strategia eMAG de a deveni un specialist pe fiecare categorie de produse. Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență completă. Din interacțiunea directă cu fiecare părinte și fiecare copil în parte vom înțelege foarte bine nevoile acestora și astfel putem personaliza atât oferta, cât și experiența lor în site-ul www.eMAG.ro ”, a declarat Ana Maria Igna, Commercial Director, Baby & Toys.

Clienții vor putea beneficia și de alte tipuri de servicii organizate în magazin: cursuri de puericultură, elaborarea de liste de cadouri pentru evenimente speciale (botezul, aniversări) sau instalarea gratuită a scaunelor auto pentru copii.

Prin acest demers eMAG urmărește să devină unul dintre cei mai importanți jucători din piața produselor pentru copii. eMAG va continua diversificarea serviciilor și a categoriilor de produse și va deschide tot în cursul lunii noiembrie și o drogherie.

Odată cu deschiderea magazinului eMAG Baby, toti clienții vor primi o reducere suplimentară de 10%, direct la casa de marcat, la toate produsele achiziționate în perioada 15 – 17 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *