Vedete

Elena Udrea: Traian Basescu va fi presedinte pentru inca cinci ani

Elena Udrea este vedeta numarului aniversar al revistei The One. In numarul lunii mai, ce marcheaza trei ani de existenta a revistei The One pe piata, Elena Udrea vorbeste despre lucrurile importante din viata ei, despre viata politica sau despre fiul ei vitreg, Alin Cocos.

La capitolul politica, Elena Udrea spune ca a crezut tot timpul in politicianul Traian Basescu, chiar daca a avut de suferit la capitolul imagine.

“Eu am crezut in Traian Basescu ca om politic, si ca presedinte, si ca primar. Si am fost loiala, indiferent care au fost costurile de imagine pentru mine – fiindca am fost deseori atacata pentru acest lucru. Am ramas loiala proiectelor presedintelui. Cred ca Traian Basescu va fi presedinte pentru inca cinci ani si este un presedinte care va marca profund istoria Romaniei”, spune Elena Udrea in interviul din The One.

Despre relatia cu fiul ei vitreg, Alin Cocos, Elena Udrea spune ca spera ca acesta sa nu o faca bunica prea curand, adaugand ca Alin este un tanar bine educat si cu foarte mult bun simt.

Surs: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *