Stiri

Electrocasnice premiate pentru satisfacția utilizatorilor

Samsung Electronics America Inc. a primit cel mai mare punctaj de satisfacție a clienților în studiile anuale J.D. Power and Associates 2012 Kitchen and Laundry Appliance StudiesSM, pentru trei categorii: categoria de frigorifice (pentru al șaptelea an consecutiv din ultimii opt ani), categoria de uscătoare (pentru al cincilea an consecutiv) și categoria de mașini de spălat (pentru al patrulea an consecutiv).

Pentru a stabili punctajele, J.D. Power and Associates a chestionat consumatorii care au achiziționat electrocasnice în ultimele 24 de luni. Gradul de satisfacție este măsurat pe o scală de 1.000 în funcție de șase factori: ușurința la utilizare, funcții, performanță și fiabilitate, stil și design, garanție și preț. Conform studiului:
Samsung a cumulat 807 puncte în categoria de frigorifice (media: 753), cu rezultate foarte bune pentru funcții și preț.
În categoria de mașini de spălat, Samsung a obținut 824 de puncte (media: 779), excelând la capitolele performanță și fiabilitate, preț și design.
În categoria de uscătoare compania a obținut 822 de puncte (media: 781), cu scoruri ridicate pentru performanță, fiabilitate, ușurința la utilizare și preț.

„Principalul nostru obiectiv este de a folosi noua expertiză în domeniul tehnologiei pentru a crea produse relevante pentru stilul de viață al consumatorilor, de aceea suntem extrem de recunoscători pentru aceste scoruri foarte mari,” a declarat Kevin Dexter, Vicepreședinte Senior al diviziei de Electrocasnice în cadrul Samsung Electronics America. „An după an, suntem onorați de recunoașterea și sprijinul pe care îl primim din partea consumatorilor și partenerilor din retail. Este o adevărată onoare să fim recunoscuți de J.D. Power and Associates.”

Samsung ajută familiile ocupate să aibă un stil de viaţă smart prin intermediul frigiderelor de mare capacitate care oferă cele mai avansate tehnologii și soluții de stocare. Anul acesta, Samsung a lansat frigiderul French Door cu o capaciatate de 32 picioare cubice, cel mai mare din clasa sa1 cu suficient spațiu pentru a stoca până la 32 de sacoșe de cumpărături2 astfel încât să nu mai fie nevoie de mai multe drumuri la piață. Compania a introdus și aplicația Grocery Manager pentru frigiderele Wi-Fi cu LCD pentru a ajuta consumatorii să urmărească datele de expirare ale alimentelor perisabile.

Această funcție este un răspuns direct la cererile consumatorilor pentru metode mai eficiente de a controla pierderile și costurile pentru alimentele alterate. Pentru ca mamele și copiii să fie organzați, compania oferă și un sertar median pentru modelele în 4 uși, care este ușor accesibil pentru copii și include patru setări de temperatură – carne/pește (29 de grade), băuturi reci (33 de grade), deli/snacks (37 de grade) și vinuri (42 de grade). Printre alte funcții exclusive Samsung se numără Twin Cooling Plus System®, care ajută la păstrarea fructelor și legumelor prospete pentru mai mult timp, prin folosirea unor sisteme separate de răcire în frigider și în congelator și prin tehnologia specială de insulație ce oferă cu până la 4 picioare cubice de spațiu în plus fără a mări dimensiunile exterioare ale frigiderului.

Samsung face procesul de spălare a hainelor mai inteligent și mai eficient cu noua mașină de spălat WB457 prevăzută cu conexiune Wi-Fi. Prin intermediul unei aplicații și al unui router wireless3, consumatorii pot porni, opri și întrerupe mașinile de spălat și uscătoarele și pot verifica statusul acestora cu ajutorul smartphone-ului. Deoarece consumatorii își doresc performanțe de top, Samsung a echipat modelul WF457 cu noua tehnologie SpeedSpray™ care reduce timpul ciclului normal de spălare cu până la 25%. Pentru cei care preferă o mașină cu cuva amplasată în partea superioară a mașinii, Samsung a lansat mașina de spălat cu capacitate de 4,5 picioare cubice care spală 2,4 coșuri de haine odată.

Toate mașinile de spălat și uscătoarele Samsung sunt prevăzute cu VRT Vibration Reduction Technology™care reduce zgomotul și vibrațiile și asigură o operare minuțioasă la viteze mari de rotire, chiar și în cazul încărcărilor neechilibrate. Samsung oferă și VentSensor™ pentru uscător, tehnologie ce notifică consumatorii în cazul unor blocaje ale scamelor în conductă pentru a preveni eventualele accidente și pentru a asigura performanța optimă a aparatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *