LifeStyle

Educatia copiiilor ne priveste. Implica-te!

Cu totii suntem responsabili de educatia oferita copiilor!

In luna iulie 2009, Dynamic Carier lanseaza o noua oferta de servicii, precum Nanny Adviser si trainingul Vreau sa devin o bona/babysitter responsabila, care vin in intampinarea nevoilor unei familii.
Pentru prima oara in Timisoara, Nanny Adviser, serviciu disponibil din data de 1 iulie 2009 va gasi solutia pentru imbunatatirea relatiei copil-parinti si remodelarea unui comportament rebel al copiilor. Specialistul va interveni acolo unde lucrurile scapa de sub control si va restabili linistea si armonia in familie.
Cel de-al doilea serviciu, trainingul Vreau sa devin o bona/babysitter responsabila, pentru care inscrierile incep din data de 26 iunie, se adreseaza persoanelor care se implica direct in cresterea si educarea copilului, precum bone/babysitter, parinti, bunici. Acest training isi propune sa dezvolte abilitati care sa inlesneasca utilizarea activitatilor/jocurilor educative specifice fiecarei varste si metodelor care vor fi de ajutor in cresterea si educarea responsabila a copilului.
Trainingul este alcatuit din 7 sesiuni in care se imbina partea teoretica si partea practica, iar persoanele care doresc sa aprofundeze au posibilitatea de a face practica timp de mai multe saptamani la o gradinita din Timisoara.
Compania de recrutare, selectie si plasare personal Dynamic Carier doreste sa sustina, prin noul proiect Nanny Adviser relatia copil parinti, iar prin trainingul Vreau sa devin o bona/babysitter responsabila sa pregateasca atat teoretic cat si practic persoanele care se ocupa de cresterea, ingrijirea si educatia copiilor.

Pentru detalii, intrebari, feed-back si inscrieri urmatoarele date de contact pot facilita comunicarea:
telefon 0356 171212 si 0727 116877 sau adresa: Str. Memorandului, Nr 104, Timisoara.
Program de lucru: 9:00-17:00, luni-vineri.
office@dynamiccarier.ro
http://www.dynamiccarier.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *