Concerte

Eddy Wata, concert la Bellagio Club

Fiul unei nigeriene si al unui jamaican, Eddy Wata este un cantaret african de succes.A inceput sa compuna inca de mic piese puternic marcate de originea sa etnica. La 18 ani s-a hotarat sa plece in Jamaica si a ramas acolo 4 ani, timp in care gusturile sale muzicale s-au conturat sub influenta reggae. La intoarcerea in Nigeria a reunit in jurul lui cativa oameni pasionati de reggae si a format o trupa care va cunoaste in scurt timp numeroase aparitii TV. Succesul pe tv a fost urmat de decizia de a pleca in Europa pentru promovarea trupei.

Ajuns in Olanda, il intalneste pe producatorul Lino Longoni, care il va atrage intr-o colaborare in Italia. Aici cunoaste in 2003 numerosi DJ, care ii schimba oarecum orientarea, astfel ca in 2004 el lanseaza primul sau single dance de succes, “Jam”.Au urmat apoi hit-uri ca “In your mind” si “La bomba”.
Acum, Eddy Wata, supranumit si “regele raggae-dance”, va propune un nou album, “I love my people”, primul single de promovare fiind chiar cantecul cu acelasi nume.Acesta a fost toata vara in primele locuri in topuri si inca se bucura de o mare popularitate.

Daca vreti sa dansati asa cum nu ati mai facut-o de mult, Bellagio Club va asteapta vineri, 21 noiembrie, sa petreceti alaturi de Eddy Wata.

Parteneri:
Radio21, UTV, Revista VIP, Revolt, afterPARTY.ro, Neogen Diseara.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, ComunicateDePresa.ro sAfterhours.ro, Bucuresteni.ro, Anyplace.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *