LifeStyle, Vedete

Eddie Murphy a facut testul de paternitate

Foto: eddie-murphy.com

Eddie Murphy s-a prezentat pentru a i se recolta probe de sange in vederea stabilirii daca este sau nu tatal fetitei fostei componente “Spice Girl”, Melanie Brown, informeaza people.com.

Lui Murphy i s-a facut testul luni, intr-o clinica din Beverly Hills. “Eddie a venit la clinica cam la jumatate de ora dupa ce au plecat Mel B. si fetita. Cred ca au facut in asa fel incat sa nu se intalneasca”, a declarat o sursa.

Rezultatele testului vor fi eliberate in termen de 5-21 de zile.

Brown, in varsta de 32 de ani, a nascut-o pe micutra Angel Iris pe data de 3 aprilie si a sustinut permanent ca Murphy, in varsta de 46 de ani, este tatal fetitei.

Cantareata si actorul au avut o relatie amoroasa vara trecuta, insa in luna decembrie, Murphy a declarat referitor la sarcina lui Brown: “Nu voi sti al cui este acest copil pana cand se va naste si i se va face un test de paternitate.”

In luna martie, actuala iubita a lui Murphy, Tracey Edmonds, a declarat: ”Se va face un test de paternitate si daca se va stabili ca Eddie este tatal copilului, atunci el isi va asuma responsabilitatea.”

Luna trecuta, Brown a declarat ca Murphy a refuzat sa faca testul de paternitate si ca planuieste sa-l cheme in instanta pentru a-l obliga sa faca acest test. De asemenea, Mel B a declarat atunci ca Eddie nu a contactat-o niciodata de cand s-a nascut Angel. “Eddie nu si-a vazut fiica. Reprezentantul meu a luat legatura cu reprezentantul lui, dar acesta nu ne-a dat niciun raspuns.”

HotNews.ro, S.B., 14 iun 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *