Evenimente

E! – Un nou look și o nouă siglă, din 23 septembrie 2012

Divizia de posturi TV a NBCUniversal International Television anunță că E! Entertainment Television își împrospătează look-ul, sigla și sloganul (Pop of culture!) în România și în întreaga lume, așa cum s-a întâmplat deja în America de Nord. Noul E! Entertainment Television va fi dezvăluit telespectatorilor români începând din 23 septembrie 2012.
 
E! este un brand important în rândul canalelor NBCUniversal, atât în S.U.A., cât și pe plan internațional. E! poate fi urmărit în 150 de țări, fiind difuzat în 26 de limbi. Orientat către cultura pop, E! aduce subiecte fascinante, precum celebrități, tendințe, muzică, modă, televiziune, filme, artă, viața de noapte, acțiuni caritabile, tehnologie, design și sport. Noul look, noua siglă a postului, alături de sloganul Pop of Culture și campania derulată vor contribui la dezvoltarea brandului E!
În cadrul acestei împrospătări a canalului, E! lansează programe noi, exclusive, precum Opening Act, găzduit de producătorul recompensat cu un premiu Emmy Nigel Lythgoe, având ca invitați vedete ca Rod Stewart și Nicki Minaj. Un alt show în premieră este Married to Jonas, cu Kevin Jonas – membru al trupei Jonas Brothers, care s-a clasat pe pozițiile cele mai înalte ale topurilor și a fost nominalizată la Premiile Grammy – și soția acestuia, Dani. Continuă, de asemenea, și programele preferate ale fanilor: Live From The Red Carpet, Fashion Police, Ice Loves Coco, Keeping Up With The Kardashians și alte show-uri deja cunoscute, cu vedetele favorite ale publicului.
Dezvoltarea brandului E! include, de asemenea, și website-ul postului, recent lansat la nivel internațional. După cel mai bun an al tuturor timpurilor, cu aproximativ 15 milioane de vizitatori unici pe lună pe plan internațional, site-ul a fost extins, îmbunătățit și relansat.  Eonline.com are, totodată, și un design care îl face mai ușor de folosit pentru posesorii de tablete, care îi îmbunătățește funcționalitatea și interacțiunea cu userii, oferind, de asemenea, acces la fotografii deosebite, cu rezoluție mare, dar și integrare cu aplicațiile de tip social media. Noul design al site-ului – inovativ și dinamic – și prezentarea fluidă a conținutului corespund în totalitate noului aspect și atitudinii canalului de televiziune E!
De straiele cele noi ale canalului E! nu se vor bucura doar telespectatorii români, începând din 23 septembrie 2012, ci și publicul din alte piețe, printre care Polonia, Mare Britanie, Italia, Franța, Germania, Balcani, Asia, Australia, Israel, Portugalia, Turcia, Grecia, Benelux, Țările Nordice, Africa și America Latină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *