LifeStyle

Dunarea continua sa creasca

Tariceanu considera ca situatia nu este atat de grava…
Situatie dificila pentru locuitorii de pe traseul Dunarii. Duminica seara este asteptata viitura care a afectat pana in prezent Cehia si Ungaria. Autoritatile au declarat stare de urgenta, iar in unele zone din judetul Tulcea a inceput deja evacuarea sinistratilor.
Dupa ce sambata, presedintele Traian Basescu a vizitat judetele Tulcea si Galati, duminica este randul premierului Tariceanu, care va evalua, la fata locului, situatia.
Premierul Tariceanu a vizitat, mai intai, judetul Ialomita, unde i-a linistit pe locuitorii din Fetesti, asigurandu-i ca riscul de inundatii este extrem de redus.
“Daca o sa se inunde doua gospodarii sau doua anexe gospodaresti, care sunt facute, asa cum am vazut, in zone clar inundabile, va fi rezultatul unei dezvoltari lipsite de orice fel de control.

Sursa: HotNews.ro

Sunt foarte multi cetateni care si-au construit case sau anexe in zone inundabile si aceste probleme exista de anul trecut”, a precizat premierul.

In ceea ce priveste judetele Braila si Galati, premierul a dat asigurari ca nu exista un risc major de inundatii si a dat asigurari ca autoritatile sunt pregatite pentru a tine sub control situatia.

One Comment

  1. Nea Taricene intreaba-i bre iar, daca vor sa le construiesti hotel ! Cine stie poate de data asta zic DA ! :))

Comments are closed.