LifeStyle

Duelul liceelor – National Highschool Street Dance CUP

Street Dance CupCele mai bune licee din Bucuresti dau startul marii confruntari pentru Cupa liceelor la Streetdance. Sambata, 23 februarie, ora 15 in Club Session (str. Elefterie nr. 47-49, Pta. Cotroceni) peste 25 de licee din Bucuresti pornesc lupta pentru titlul de liceu campion la street dance. Liceele din alte 4 orase ale tarii (Brasov, Constanta, Cluj, Oradea) le vor tine piept bucurestenilor in confruntarea pentru “NATIONAL Highschool Street Dance CUP”, dar si pentru premiile in valoare de 3000 de euro. Competitia se va desfasura pe o perioada de 5 saptamani, in fiecare sambata, incepand cu 23 februarie 2008. Marea finala nationala va avea loc la Bucuresti sambata, 22 martie 2008. Organizatorii – 3C Events si StreetBeat anunta un eveniment “cu priza” la public avand ca invitati pe Dj. Zakaos, pe Virgil Batista (Kiss FM), spectatorii putandu-se bucura si de un concert Alex (Yamasha).

Prima etapa a concursului, denumita „I’M JUST DANCING” va avea loc sambata, 23 februarie, ora 15 in Club Session (str. Elefterie nr. 47-49, Pta. Cotroceni). Echipele din liceele inscrise in competitie, vor trebui sa pregateasca show-uri coregrafice la libera alegere, juriul punctand de aceasta data, in primul rand originalitatea coregrafiilor.

In Bucuresti, desfasurarea NATIONAL High school Street Dance CUP este structurata pe 5 etape:

– 23 februarie – Etapa I – “I’m Just Dancing”
– 1 martie – Etapa II – “I Love to Dance”
– 8 martie – Etapa III – “I’m Really Dancing”
– 15 martie – Etapa IV – “Freestyle”
– 22 martie – Etapa V – “National Finals”

La primele 4 etape din concurs vor participa TOATE liceele inscrise. NICI O ECHIPA NU VA FI ELIMINATA pana la proba IV, cand se vor stabili cei 8 finalisti. Cu fiecare etapa ce trece, participantilor li se da sansa de a strange mai multe puncte, care se vor transforma in bani in cea de-a IV-a etapa.

La fiecare eveniment, va fi desemnata cea mai tare galerie si va fi rasplatita cu premii surpriza! Asa ca adunati gasca mare si veniti cu cele mai originale idei de a va sustine colegii care reprezinta liceul (fluiere, confetti, costume, majorete, etc…).

Ca orice alt stil de dans, street dance-ul este o forma de exprimare a proprilor ganduri, trairi, sentimente si emotii precum si o forma de comunicare extrem de libera. In ultimii 10 ani, street dance-ul a cunoscut o evolutie nemaiintalnita pana acum. In Romania, numarul practicantilor acestui sport este in continua crestere!

3C Events este prima agentie care a implementat evenimentele de tip concurs pe categoria de street-dance & break-dance in Romania, avand o experienta de doi ani in acest domeniu.
StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din tara. Am pornit revolutia street dance in Romania! (www.streetbeat.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *