Concerte

DRUM&BASS ARENA si MIXCLOUD cauta prin toata Europa un DJ pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012!

Drum&Bass Arena (cel mai mare portal de muzica „bass” din Europa), alaturi de MixCloud.com (site-ul no.1  pentru DJi, realizatori radio si iubitori de muzica din intreaga lume) au pregatit o competitie deschisa tuturor DJ-ilor aspiranti din Europa, avand ca premiu un loc in line-up-ul B’ESTFEST! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut deVodafoneB’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in B’ESTFEST Park – Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara PULP, GARBAGE,RÖYKSOPP, CARO EMERALD, BOOKA SHADE, MILOW, MESHUGGAH si MOONSPELL.

 

http://www.mixcloud.com/competitions/drum-and-bass-arena-bestfest-2012/

 

Stiluri muzicale precum drum’n’bass, dubstep, breakbeat sau electro, considerate pana nu demult a fi de „nisa”, au devenit recent prezente „hot” in zona de mainstream, daca nu ca influente directe, cel putin in remixurile realizate de producatorii genului. Prezenta acestor stiluri si in programul B’ESTFEST Summer Camp nu a trecut neobservata, atragand atentia a doua dintre cele mai importante comunitati de DJ din lumeDrum&Bass Arena (http://breakbeat.co.uk/) si www.MixCloud.com! Cele doua site-uri au pregatit un concurs pentru a gasi cel mai bun DJ debutant din Europa si a-i da sansa de a mixa in Freedom Dance Arena de la B’ESTFEST Summer Camp 2012! Printre numele confirmate deja in Freedom Dance Arena se afla siAndy C,  Stanton Warriors, Trolley Snatcha, precum si revelatia dubstep a anului, Modestep.

 

B’ESTFEST Summer Camp scoate la bataie pentru castigatorul competitiei un slot in line-up-ul Freedom Dance Arena (in ziua de 8 iulie), festivalul acoperind doua nopti de cazare si de asemenea – in parteneriat cu Wizz Air – doua zboruri dus-intors (castigatorul si un insotitor pot alege sa zboare din Londra – Luton, Paris, Dortmund, Bologna, Roma, Barcelona, Madrid, Bruxelles sau Eindhoven). Cei care vor sa se inscrie in concurs o pot face incarcand pana pe 20 iunie un mix de 20 minute cu tag-ul  ‘Bestfest DJ Comp’ pe profilul de MixCloud, si sa incurajandu-si fanii sa-i asculte si sa-i voteze. Cele mai apreciate 10 mix-uri vor intra in runda finala, castigatorul urmand a fi ales de Drum&Bass Arena si anuntat pe 25 iunie.

 

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *