LifeStyle

Dragos Seuleanu, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

La sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a avut loc sedinta Colegiului de conducere al CCIR. In cadrul intalnirii, presedintele CCIR, profesorul Victor Babiuc, si-a prezentat demisia din functie, din motive personale.La propunerea domnului profesor Victor Babiuc, cu unanimitate de voturi, domnul Dragos Seuleanu a fost ales presedinte interimar al CCIR. Potrivit celor afirmate, principalele sale obiective pentru perioada urmatoare vor fi:
– intensificarea relatiei cu Camerele teritoriale (CCIT), in spiritul unei deschideri totale si a unui dialog constructiv in vederea refacerii unitatii sistemului cameral;
– pregatirea mediului de afaceri pentru accesarea fondurilor europene;
– pregatirea adunarii generale a membrilor CCIR in care va fi prezentat Raportul de activitate pentru anul 2006 si directiile prioritare ale sistemului cameral.
Noul presedinte s-a angajat ca CCIR sa apere, plecand de la prezumtia de nevinovatie, orice om de afaceri si companie atacate pe nedrept.
In cei peste doi ani de zile in care a condus destinele CCIR, domnul profesor Victor Babiuc a depus eforturi substantiale pentru promovarea mediului de afaceri romanesc peste hotare si a initiat o serie intreaga de proiecte menite sa consolideze sistemul cameral.

www.ccir.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *