Vedete

Dragos Mostenescu a fost confundat cu o femeie

Se pare ca travestiul pe care il abordeaza actorul Dragos Mostenescu in sitcom-ul “Nimeni nu-i perfect” este foarte bine realizata. Cea mai buna dovada a fost ca actorul a fost confundat cu o doamna.

Costumat in Dana, Dragos si intreaga echipa trebuiau sa schimbe locul de filmare. Drept pentru care, s-au urcat in masini si au plecat spre locatia cu pricina.

“Trebuia sa filmam intr-un spital. Cand am ajuns la destinatie, la poarta spitalului portarul mi-a deschis portiera, pentru a cobora din masina, adresandu-mi politicos “sarut mana doamna, pe aici va rog!”.

Am ramas surprins, pentru ca nu ma asteptam sa fiu confundat cu o femeie. Pe atunci nu-mi dadeam seama ca, pentru cei care nu ma cunosc foarte bine, travestiul este destul de reusit, chiar foarte reusit. Nu imi imaginam ca cineva, care sta foarte aproape de mine, sa nu-si dea seama ca sunt barbat, mai ales ca eu i-a raspuns domnului cu pricina cu voce barbateasca. Spre surprinderea mea, el nu a fost deloc uimit de tonul abordat si a continuat cu “Buna seara doamna! Bine ati venit! Pe aici va rog!”, povesteste Dragos amuzat.
Avand in vedere cele relatate, am putea spune ca actorul a avut un profesor bun, in realizarea personajului pe care il interpreteaza in serialul “Nimeni nu-i perfect”.
“Sotia mea m-a ajutat foarte mult in construirea personajului Dana. Ea m-a invatat anumite ticuri si miscari pe care le fac doamnele si care m-au ajutat enorm in creionarea acestui personaj.” marturiseste Dragos Mostenescu.

Pe Dragos Mostenescu il puteti urmari, din 15 septembrie, in fiecare seara de luni pana joi, de la 22:30, in serialul “Nimeni nu-i perfect”, la Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *