MUZICA

Doua piese noi cu Celelalte Cuvinte, in premiera pe MySpace

Cu cateva saptamani inainte de lansarea noului album, la casa de discuri TVR Media, preconizata pentru inceputul lunii octombrie, Celelalte Cuvinte le ofera fanilor posibilitatea de a se bucura in premiera de doua piese noi.

Cele doua piese, care urmeaza sa faca parte de pe noul album Celelalte Cuvinte, pot fi ascultate pe pagina MySpace oficiala a formatiei, www.myspace.com
Prima dintre acestea, “Zmeie”, a fost cantata de formatie in concertele de anul trecut si este deja difuzata si de posturile de radio. In plus, ea este insotita de un videoclip realizat de Doru Ionescu.
Cea de-a doua piesa noua care poate fi ascultata pe MySpace-ul trupei poarta numele de “Stem” si este o piesa instrumentala, care pastreaza si ea amprenta specifica a formatiei.
Lansarea noului album Celelalte Cuvinte va fi marcata prin mai multe concerte, trei date fiind anuntate deja – Oradea – 5 octombrie, Cluj-Napoca – 12 octombrie si Bucuresti – 14 noiembrie.
Calin Pop, voce/chitara, Celelalte Cuvinte: “Speram ca fanii nostri sa se bucure de cele doua piese noi si ii asteptam la concertele de lansare a albumului”.

www.celelalte-cuvinte.ro
www.myspace.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *