Evenimente

Două burse de studiu oferite în cadrul primului târg educaţional dedicat exclusiv universităţilor britanice

15 instituţii britanice de învăţământ superior au fost prezente la Bucureşti, în cadrul primei ediţii a târgului educaţional britanic desfăşurat în perioada 3-4 noiembrie 2012. Calitatea participanţilor a determinat Universitatea din Sunderland să acorde cu această ocazie două burse de studiu.

Peste 350 de participanti au trecut pragul târgului. Dintre aceştia, un elev şi un student au beneficiat de o bursă parţială şi o bursă completă de studiu la Universitatea din Sunderland. De asemenea, toţi participanţii înscrişi primesc 20% reducere pentru programul de master din 2013 în Marketing, Publicitate şi PR oferit în România de University of Sheffield şi SNSPA.

Cele două zile de târg le-au dat ocazia elevilor şi studenţilor români să se familiarizeze cu mediul academic britanic şi să interacţioneze cu studenţi români din Marea Britanie, precum Bogdan Răileanu (Ambasadorul Studenţilor de la Universitatea din Worcester) şi Maya Dumitru (Universitatea Southamptoon Solent). În cadrul expoziţiei au avut loc şi prezentări prin care participanţii au aflat detalii despre procesul de admitere, costurile de trai şi experienţa multiculturală reprezentată de Marea Britanie. Informațiile au fost oferite de către reprezentanți ai universităților participante, British Council și centrelor de consiliere educatională Study Abroad și Albion International.

Târgul educaţional britanic a fost organizat de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, în colaborare cu British Council, Study Abroad Advising Centre şi Sensiblu. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.britisheducation.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *