LifeStyle

DONNACATE colectie exclusiva pentru Casual Wear

Casa de moda DONNACATE a creat colectia Primavara/Vara 2011 doar pentru Casual Wear, magazinul online al designerilor romani.

„O astfel de colaborare confirma asteptarile noastre, Casual Wear a devenit un spatiu destinat designerilor romani pe care-i asiguram ca pot castiga notorietate si vinde produsele prin intermediul nostru”.

Alexandra Pisaru, Managing Partner Casual Wear

 

Cea mai noua colectie DONNACATE se adreseaza atat segmentului tanar cat si doamnelor.

Rochiile celebreaza noul sezon de primavara transmitand un ton optimist si plin de viata, articolele fiind create in culori vii cu imprimeuri romantice si tenta florala. Rochiile din noua colectie ne amintesc cu subtilitate sa lasam hainele sobre, de iarna, in garderoba si sa ne lasam invaluiti de frumusetea si lumina noului sezon.

 

Ecaterina Dumitrascu, designerul din spatele casei de moda DONNACATE, a indepartat din aceasta colectie stilul office – casual care caracterizeza brandul si s-a lasat purtata de inspiratia noului sezon creand haine confortabile si pline de viata.

 

“Am mizat in colectia pentru Casual Wear pe imprimeurile vesele cu tenta florala si pe tinutele vaporoase create din materiale fine, pentru ca femeile care imi poarta rochiile sa se lase invaluite de bucuria primaverii”.

 

A declarat Ecaterina Dumitrascu.

Articolele vestimentare create de DONNACATE pentru Casual Wear pot fi deja cumparate din magazin, din sectiunea dedicata designerului:

http://www.casualwear.ro/femei-c249/designeri-c393/donnacate-c398.

 

Despre INNOVA BUSINESS CONSULTING SRL

Casual Wear a fost creat din dorinta de a promova exclusiv designerii si casele de moda din Romania. Pe www.casualwear.ro se regasesc colectiile unor case de moda din Romania dar si creatiile unicate ale tinerilor designeri romani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *