FILME

Doi barbati si jumatate – final de sezon 5 la universal Channel

Two and a Half Men S5 res (1)Sezonul 5 al serialului Doi bărbați și jumătate se încheie miercuri, 11 martie, ultimele două episoade fiind difuzate laUniversal Channel de la ora 22:00.

Celebrul sitcom își încheie al cincilea sezon, dar nu înainte ca băieții să aibă alte câteva peripeții amuzante. Evenimentele se derulează, însă, într-o notă serioasă, atunci când proaspătul soț al lui Evelyn, Teddy, este găsit mort, dar investigația alunecă în scurt timp într-un ton de farsă, într-un episod care parodiază serialele polițiste de mare popularitate, cum ar fi seria ”CSI”.

Mai târziu, Charlie se îndrăgostește de o scriitoare de cărți de autodezvoltare, dar concurența apare chiar sub forma fratelui său, Alan.

În final, Charlie o cunoaște pe logodnica fiului lui Angie, noua lui iubită, și constată că tânăra cu pricina este una dintre multele lui foste iubite. În plus, se pare că ea îl vrea înapoi… Va reuși relația lui Charlie cu Angie, abia înfiripată, să supraviețuiască în aceste condiții ?

Aflați urmărind ultimele două episoade din sezonul 5 al serialului de comedie Doi bărbați și jumătate, difuzate la Universal Channel miercuri, 11 martie, începând cu ora 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *