LifeStyle

DJ Wanda, Dana Savuica, Florentina si Cristina Cioran au castigat Lady Strike

DJ WandaAseara, la Play Planet in Plaza Romania a avut loc competitia femeilor frumoase si puternice, Lady Strike. Evenimentul, dedicat femeilor cu spirit de competitie s-a desfasurat pe pistele de bowling si le-a avut in lumina reflectoarelor pe Dana Savuica, Eugenia Serban, DJ Wanda, Simona Patruleasa, Cristina Cioran si Florentina. Geta Voinea, gazda evenimentului, si L’Oréal Professionnel, sustinatori ai Lady Strike, au concurat de asemenea pe pistele de bowling pentru a incuraja performanta si competivitatea feminina. Aceasta editie a Lady Strike a fost doar primul prilej de acest gen, vor urma alte ocazii pe care Geta Voinea le va oferi femeilor pentru a face dovada calitatilor care genereaza succesul!
Doamnele care au participat ieri seara la eveniment au fost initiate in tainele bowling-ului de specialisti in domeniu iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Castigatoarea trofeului Lady Strike a fost Echipa DJ Wanda, urmata pe locurile 2 si 3 de echipa Danei Savuica si echipa Florentinei. Datorita faptului ca fetele nu se lasa cu una cu doua, motiv pentru care au fost si invitate la acest eveniment, a avut loc o competitie hotarata ad hoc intre Eugenia Serban, Simona Patruleasa si Cristina Cioran castigata de vedeta diminetilor, Cristina Cioran.
Nu au lipsit scanteile, privirile focusate si bataile din picior. Toate acestea demonstreaza ca putem fi mandri de vedetele noastre feminine. Au personalitate, sunt active si nu se dau in laturi de la nimic.
Geta Voinea si L’Oréal Professionnel doresc tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie multa forta si energie sa isi poata indeplini visele si sa ajunga sa spuna cu incredere: “Eu sunt Lady Strike!”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *