LifeStyle

Dj Umek revine in Romania la Kristal Glam Club pe 16 februarie

Pentru ca ne-a placut de Umek in 11 mai anul acesta la Arenele Romane, l-am invitat sa sarbatoreasca impreuna cu noi aniversarea de 5 ani Q-Level intr-un live-act unic si nu singur, ci impreuna cu Matthew Hoag, prietenul sau care va incalzi atmosfera in warm-up. Se intampla pe 16 februarie la Kristal Glam Club din Bucuresti powered by Q-Level.

TOP 100 DJ’S. Da, este un concurs de popularitate. Si nu-I bai daca te afli in afara acestui grup de 100. Dar sigur te simti bine daca esti prezent printre ei. Cu cat este mai buna pozitia cu atat mai bine te simti. Si daca il intrebi pe DJ UMEK- feelingul de dupa anuntarea de anul acesta a rezultatelor oficiale ale Top 100 DJ’S din DJ MAG – nu se putea mai bine. Asta pentru ca s-a alaturat grupului din top 30 pentru prima data, urcand 53 de pozitii pana la LOCUL 29 si a fost invitat sa mixeze la party-ul oficial al Top 100 DJ’S din Londra.
Ani la rand, DJ si producatorul de muzica techno UMEK a fost numit Votter in tara sa natala Slovenia deoarece a apasat pedala de acceleratie in scena locala, insa in ultimii ani el a devenit la fel de faimos in toata lumea.
In ultimele 12 luni, Umek a mixat peste tot in lume, de la evenimente mici din Columbia pana la festivaluri europene de renume, cum sunt Monegros din Spania, Dance Valley din Olanda sau preferatul sau Lent Festival din Maribor.
Recent s-a concentrat pe noul sau stil Astrodisco, un amestec de ritmuri pumping techno si electronic disco, evident pe release-urile sale marca Earresistible, Audiomatique si Manual Music. Fiind un artist recunoscut global, promovand stilul sau unic, Umek a indraznit sa se intoarca la inceputuri, a petrecut aproape 2 ani dezvoltand noul concept Astrodisco. Si rezultatul dovedeste ca a facut cea mai buna alegere, cucerind astfel atat urechile cat si picioarele multora care si-au exprimat votul pentru Umek anul acesta in clasamentul Top 100 DJ’S.
Sander Kleinenberg, Eddie Halliwell, John Digweed si Carl Cox au inclus aceste releasuri pe CD mixurile lor.
Dar Umek nu a renuntat definitiv la stilul sau hard din trecut. Alianta sa cu Antony Rother pentru labelul Datapunk si al sau Anxios on demand EP, colaborarea cu colegul sau sloven I Turk pentru imprint-ul lui Oliver Huntermann- Confused, au aratat ca el inca iubeste stilul dark, bassul claustrofobic sau loviturile metalice.
Cu EP-urile si mixurile programate la Circle si Organized Nature anul viitor, asteptam sa auzim si mai multe de la gigantul sloven in 2008.
Si pentru ca ne-a placut de Umek in 11 mai anul acesta la Arenele Romane, l-am invitat sa sarbatoreasca impreuna cu noi aniversarea de 5 ani Q-Level intr-un live-act unic si nu singur, ci impreuna cu Matthew Hoag, prietenul sau care va incalzi atmosfera in warm-up. Se intampla pe 16 februarie la Kristal Glam Club din Bucuresti powered by Q-Level.
Alte informatii gasiti pe:
www.umek.si www.myspace.com/djumek www.myspace.com/recycledloops
www.myspace.com/astrodisco www.myspace.com/earresistiblepromotion
www.myspace.com/matthewhoag matthewhoag.com

www.myspace.com/qlevel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *