MUZICA

DJ Sava vs CNA

DJ Sava si materialul sau de debut ”Love Drops”, produs cu succes de label-ul Music Vision si casa de discuri Cat Music, se lovesc de restrictiile CNA, interpretabile de-altfel. In opinia CNA unul din versuri: ”Let’s get high”, poate fi interpretat drept o instigare la violenta si consum de droguri, lucru care a dus la interzicerea totala a difuzarii materialului audio/video.

Hotararea au luat-o in urma avertizarii venite din partea unui singur telespactator. Paradoxal este faptul ca multitudinea de artisti internationali ale caror versuri sunt asemanatoare nu sunt interzisi.
CNA a demonstrat inca o data ca interpreteaza textul legii dupa propriile opinii, fara a cerceta daca decizia radicala de interzicere este cea corecta.
Versul in cauza a fost modificat partial de catre artisti, astfel ca in zilele imediat urmatoare fanii genului pot revedea si reasculta piesa in aceleasi play-listuri de pana in prezent, pe toate posturile radio/tv muzicale.
Piesa in cauza, ”Sunshine”, produsul unei colaborari DJ Sava – Connect-R, in doar cateva zile de difuzare pe posturile de specilitate radio/Tv a reusit performanta de a se clasa in chart-ul celor mai bine cotate, difuzate si solicitate piese.
Pana in prezent ”Sunshine” a surclasat piese ale unor nume sonore in industria muzicala internationala, pozitionanud-se direct pe locuri fruntase in chart-urile europene: Romania, Bulgaria, Franta, Belgia,Italia, Grecia si desigur, Republica Moldova, loc in care au decurs filmarile videoclipului sub regia lui Tom Boxer.
Din declaratiile artistilor, piesa si versul supus sirului de discutii, nu a fost creat in spiritul unei instigari la violenta ci contrar acesteia, iar actiunile CNA nu format un impediment pentru promovare si imagine.

http://www.standarvision.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *